2777
2789
عنوان

مادرشوهرش عید دیدنی خونم نیومد

264 بازدید | 22 پست

خانوما من با جاریم تو یه ساختمونیم اونا طبقه بالا هستن من یه شب متوجه شدم که مادر و پدر شوهرم اومدن خونه جاریم عید دیدنی فک کردم خونه منم بیان تا ۲شب بعد هم منتظرشون بودم که نیومدن  بعد من رفتم مسافرت 

حالا ناراحتم از دستشون به نظرتون چه رفتاری کنم باهاشون البته زیاد نمیبینمشون 

همین جاریم هم پارسال رفتم عید خونش اما نیومد امسال هم رفتم تا الان که نیومده به شوهرم گفتم اگه نیاد منم از سال بعد دیگه نمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی ک خونمون نمیام رو نمی‌ریم خونشون 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ول کن بابا 

بیومدن ی جور شر و حرف میشد

نیومدن هم ی جور شر و حرف شده 

بیخیال 

حق داری دلخور شی ها

ولی خیلی درگیرش نشو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چه شبیه مایید، ماهم خونه همه شون میریم اونا نمیان بارها هم به روشون آوردیم فایده نداشته، امسال خونه برادر شوهرم نرفتیم بعد مادرشوهرم از حرصش خونه همه رفته خونه ما نیومد، منم با خودم گفتم اشکال نداره سال دیگه خونه شمام نمیایم!

یعنی خونه مادر شوهرم نرم دیگه

من فکر کردم خونه جاریتو میگی

نمی‌دونم والا مادرشوهره آخه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برادر شوهرم

از سال دیگه توعم نرو اگه چیزی گفتن بگو هر سال ما میومدیم شما نیومدین اگه چیزی نگفتنم که مشخص میشه از اول هدفشون همین بوده که شما نرید

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ول کن بابا بیومدن ی جور شر و حرف میشدنیومدن هم ی جور شر و حرف شده بیخیال حق داری دلخور شی هاولی خیلی ...

آخه می‌دونی همین مادرشوهر اعجوبه م همش میگه شما دو تا جاری چرا با هم رفت و آمد نمیکنید و این حرفا حتی من و مقصر می‌دونن بعد خودشون این جوری رفتار میکنند و بین عروسا فرق میزارن