2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دریایی کاش حالش خوب باشه مرسی عزیزم

جنوبیا خیلی هوای سربازاشونو دارن چ کادریا چ مردم جنوب 

من خودم ساکن قشمم عزیزم 

سرباز ک میفرستن این ور برا ماموریت مردم خیلی تحویلشون میگیرن و هواشونو دارن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مامانم دیابت داره از وقتی فهمیده اونجا باید خدمت کنه داره از گریه هلاک میشه

مدتش ک ۱۲ماه شده خیلی کنه 

ی چشم بر هم بزنی تمومه ان شاءالله  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

جنوبیا خیلی هوای سربازاشونو دارن چ کادریا چ مردم جنوب من خودم ساکن قشمم عزیزم سرباز ک میفرستن این ور ...

اره جنوبیا خیلی بامرامن 

ممنونم عزیزم 

آشوب دلم کمتر کردین 

شما کسی داشتین اونجا رفته خدمت

برادرم بندرعباس بود نهم شکاری البته سال ۸۴ با مدرک زیر دیپلم خدمت کرد 

برادر شما تحصیلاتش چقده؟؟؟

خداحفظش کنه.منم۲تا داداشام دور بودن سبازی و سومی رفت فرم گرفت اون دوتا نذاشتن بره آخرشم یکی از دادا ...

مرسی عزیزم همچنین برادری شما رو خداحفظ کنه انشالله 

فقط می‌خوام جاش خوب باشه دوری میشه تحمل کرد وقتی حالش خوبه 

به گرما عادت داره آخه یه مدت جنوب زندگی کردیم

خب پس ناراحت نباش جنوب محشره آدمای مهربون و مهمون نواز مطمئن باش بهترین دوران زندگیش میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برادرم بندرعباس بود نهم شکاری البته سال ۸۴ با مدرک زیر دیپلم خدمت کرد برادر شما تحصیلاتش چقده؟؟؟

لیسانس داره 

ارشد قبول شد گفت میرم سربازی بعد ادامه میدم شاید شغلی چیزی گیرم اومد