2777
2789
عنوان

دبیرستان🤦🏻‍♀️

202 بازدید | 20 پست

راستش من با یدونه از همکلاسی هام دعوام شد بعد فکر کردم رفیقم پشتمه بعد دیدم که رفیقم رفته با همونی که من دعوام شد دوست شده بادست منو نشون هم میدن میخندن .زودی ناراحت میشمو به دل میگیریم حوصله دعوا ام ندارم چون میدونم جلوشون کم میارم🤦🏻‍♀️ موندم چیکار کنم. احساس ضعف میکنم در برابرشون واقعا

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

چ رفیقی بوده این

ولشون کن جفتشونو بچسب ب درست 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اهمیت نده

رابطه‌ات با اون دوستت تموم شده

اگه اهمیت ندی و جوری رفتار کنی که انگار اصلا وجود ندارند و راه خودت رو بری و بیای بیشتر میسوزن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب دارم برا فروش بدرد کسی نمیخوره تاپیک آخرم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هنوزم بهش میگی رفیق

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

چ رفیقی بوده اینولشون کن جفتشونو بچسب ب درست

هرکاری میکنم نمیتونم نادیده بگیرم همش پشت سر من حرف میزنن به من میخندن

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

هنوزم بهش میگی رفیق

بله متاسفانه من با اون نامرد کلی فرق دارم تمام اسرارمو به اون طرف گفت منو پیش اون مسخره کرده ولی من باز میگم رفیق💔

ولشون کن بی اهمیت باش با برقیه همکلاسی هات بگو بخند

اونا هم برای خودشون رفیق دارن منو به جمعشون وارد نمیکنن

اونا هم برای خودشون رفیق دارن منو به جمعشون وارد نمیکنن

منم با رفیقم دعوا کردم بماند که کنه و لوسی بیش نبود اما کلا تنها تر شدم ولی عیب نداره با خودت نقاشی بکش یا داستان بنویس توجه نکن 

منم همین بودم.تنها راهش بیخیالیو بی اهمیتیه،حساسشون نکن بدتر

نمیتونم بی اهمیت بشم اگرم بشم جلوشون حرفاشون قلبمو به در میاره💔

منم با رفیقم دعوا کردم بماند که کنه و لوسی بیش نبود اما کلا تنها تر شدم ولی عیب نداره با خودت نقاشی ...

سعیمو میکنم. ولی هر دو تاشون منو بادست نشون میدن و میخندن