2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

200 بازدید | 41 پست

من دو سال و نیم با یک نفرم یکسال و خورده اول خیلی اوکی بود راجب اینده نظر منفی نداشت اما بعد مجبور شد ماشینشو بفروشه کلی از لحاظ مالی مشکل پیدا کرد یهو برگشت گفت من نمیتونم ازدواج کنم و من ادم ازدواجی نیستم و فلان در صورتی که قبلا اصلا اینطور نبود بعد کلا ازش مطمئنم که دوسم داره و فقط با خودمه 

بنظرتون این حرفاش به خاطر شرایطشه که بهم ریخته؟

امکان داره واقعا نظرش نسبت به اینده تغییر کنه؟🥲

اخه واقعا خیلی دوسش دارم یعنی واقعا عاشقشم 

بله بخاطر فشارهای مالیه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش واقعا بعدها نظرش تغییر کنه بعضی وقتا که بهش فکر میکنم پاقعا حالم بد میشه

میدونم دوسش داری اما شادی زندگی رو دراین رابطه ووابسنگی ی ب این شخص ندون ...دوست داشتن خوبه اما همه چیز نیست سعی کن خودتم ببینی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

متاسفانه نمیتونم🥲

ضربه میخوری بخدا ...من ی زمانی عین خودت بودم ..چ صیحایی با ذوق بیدار میشدم برای پیامش..دیدنش...

ولی زمان ب من فعموند این راهم اشتباهه..مراقب اعصابت باش 

ضربه میخوری بخدا ...من ی زمانی عین خودت بودم ..چ صیحایی با ذوق بیدار میشدم برای پیامش..دیدنش...ولی ز ...

وقتی وابسته بشس دیگه کاری از دستت بر نمیاد

بدبختیم از اینه ک اولش تظرش اوکی بود من انقدر بد شانسم که باید اینجور میشد 

وقتی وابسته بشس دیگه کاری از دستت بر نمیادبدبختیم از اینه ک اولش تظرش اوکی بود من انقدر بد شانسم که ...

بله متاسفانه وابستگی کشندس ..حقم دارری ..خوب این اقا چی داره انقدر علاقمند شدین ی مورد مثبت ی مورد منفی بگید

بله متاسفانه وابستگی کشندس ..حقم دارری ..خوب این اقا چی داره انقدر علاقمند شدین ی مورد مثبت ی مورد م ...

اشنای خانوادگیه در هرشرایطی بهم احترام میزاره یا بد حرف نمیزنه باهام 

واقعا ویژگی منفی خاصی نداره بجز همین که یدفعه اون حرفارو زد 

تو اجتماع ادم ساکت و بد اخلاقی اما با خودم اصلااا