2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم

348 بازدید | 23 پست

امروز شوهرم پرایدش تو پارکینگ بود اینو گرفته کلا واسه رانندگی من منم هنوز گواهینامه نگرفتم اخه شهری رد شدم خودشم سرکار بود بدون اجازش رفتم باماشین بیرون اخه میخواستم لباس بخرم حوصله نداشتم تاکسی بگیرم بعد موقع برگشت از کارش ماشینمونو میبینه که پارکه کنار سوپری میزنه کنار منو دید اما چیزی نگفت گفت بریم خونه منم چون ماشین شوهرم پشتم بود استرسی شدم موقع دنده عقب گرفتن ک برم تو پارکینگ سپرو زدم به ستون سپر یکم رفت داخل شوهرم چیزی بهت نگفت اما گفت دیگه حق ندارم تازمانی که گواهینامه گرفتم دست به ماشین بزنم شبم که داشت میرفت میوه فروشی دیدم در پارکینگ و قفل کرد جوری که من ببینم منم ناراحت شدم احساس کردم منظورش اینه به من اعتماد نداره بنظرتون من کار اشتباهی کردم یا اون تند رفته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شانسی داریییی 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

گواهینامه اگر داشتین قفل میکرد حق ناراحت شدن داشتین

اخه من از قبلم کنار خودش رانندگی میکردم حتی دوران دوستیمون میتونست بهم بگه دیگه دست نزنم قفل کردن در پارکینگ بردنِ کلید جالب نبود الان من قهر کنم یا نکنم

اخه من از قبلم کنار خودش رانندگی میکردم حتی دوران دوستیمون میتونست بهم بگه دیگه دست نزنم قفل کردن در ...

نه قهر که نه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
کارت اشتباهه ماشینتون و ناراحتی شوهرت به کنار مردم دارن راه میرن میزنی به یکی خب

عزیزم من ۱۹ سالمه از ۱۳سالگیم با شوهرم دوست بودم از ۱۴ سالگیم خودش رانندگی یادم داد تاقبل ازدواجمم ماشین بابام دستم بود اگه کسی نپره جلوم من به کسی نمیزنم موتور سی جی هم شوهرم یاد داد بهم و خیلی وقتا میروندم پس دست فرمونم خوبه اما استرسی شدم چون شوهرم تکیه داده بود به ماشینش نگام میکرد تا پارک کنم منم زدم به ستون

کارت اشتباهه ماشینتون و ناراحتی شوهرت به کنار مردم دارن راه میرن میزنی به یکی خب

عزیزم من ۱۹ سالمه از ۱۳سالگیم با شوهرم دوست بودم از ۱۴ سالگیم خودش رانندگی یادم داد تاقبل ازدواجمم ماشین بابام دستم بود اگه کسی نپره جلوم من به کسی نمیزنم موتور سی جی هم شوهرم یاد داد بهم و خیلی وقتا میروندم پس دست فرمونم خوبه اما استرسی شدم چون شوهرم تکیه داده بود به ماشینش نگام میکرد تا پارک کنم منم زدم به ستون

اخه من از قبلم کنار خودش رانندگی میکردم حتی دوران دوستیمون میتونست بهم بگه دیگه دست نزنم قفل کردن در ...

میدونی بزنی ب کسی قتل عمد حساب میشه شوهرت ب اینجاها فکر کرده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چیکار کرده که فکر کنیم تند رفتهکار شما اشتباهه

بهرحال من زنش هستم احتیاجی به قفل کردن در پارکینگ نبود منظورش ازاین کار این بوده ک بهت اعتماد ندارم اخه تواین ۳ماه بعد عروسیمون یا ۷ سال رابطمون من رو حرفش نه حرف اوردم نه بی اجازش کاری کردم واقعا نیاز بود در پارکنیگو قفل کنه و کلیدو جلوی چشم من بزاره تو جیبش؟