2777
2789
عنوان

اگه دوباره هزینه بخواد چی

61 بازدید | 13 پست

خانوما

من دندون ۶ پایینمو امروز ترمیم کردم،قبلا هم ترمیم شده بود اما دوباره پوسیده شده بود

دکتر قبلش ازم عکس گرفت ، کارمو انجام داد تموم شد و ۲ تومن ازم گرفت، کلا کارش یک ربع طول کشید

بعد من عجله داشتم و رفتم اومدم خونه دیدم هنوز یه سیاهی رو دیواره دندونم مونده که قبل ترمیمم بود

یعنی یادش رفته اونم درست کنه یا چی؟ میترسم دوباره برم هزینه بگیره ندارم واقعا 😐 چیکار کنم ؟ 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه تا دوباره برم از اورتینک میمیرمبه نظر شما هم کوتاهی از خودش بوده و نباید هزینه بگیره؟

والا من نمیدونم بستگی داره چی گفته باشین

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
سیاهه کاملا اندازه یه دایره ریز، امکان داره لکه باشه؟!بیشتر برام عجیبه دکتر چجوری ندیدتش

آره امکانش هست

الان روی دندون های من نقطه های تیره داره اون قسمتی که داخل دهنه رو میگم ولی پوسیده نیستن

اگر انقدر واضحه دکتر دیده و احتمالا پوسیدیگی نیست ولی بازم برو که خیالت راحت بشه

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

آره امکانش هستالان روی دندون های من نقطه های تیره داره اون قسمتی که داخل دهنه رو میگم ولی پوسیده نیس ...

یعنی هیچوقت نمیرن این لکه ها؟

مرسی یکم خیالمو راحت کردی واقعا حوصله بی حسی و فرو شدن اون ابزارای اهنی ترسناک تو دهنمو ندارم :)