2777
2789
عنوان

بهترسن متخصص چشم پزشک خوب در تبریز

596 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون خوش

بهترین متخصص چشم پزشک تو تبریز که میشناسین کسی رفته خوب بوده معرفی میکنین برا دیو چشام ک زرد رنم بود الان ابی هم اضافه شده میخام فشار مغزی هس دکتر اعصاب گفته اِدم داره بالای چشت نمیدونم نگرانم😭😭 دعا کنین درس شه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهنام غفارزاده برو دعام کن. نوبت دهیش اینترنتی هست. مطبش بهاران

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم. شما دید برفکیتون درست شد؟؟؟

سلام ن درس نشده ک هیچ تازگیا دید زرد رنم و ابی هم چن روزه اضافه شده دارم از ناراحتی دق میکنم دعام کن خواهش میکنممم😔😔😔😔

عزیزم شدت برفکا از زمانی که متوجه شدین ثابت مونده یا کمتر یا بیشتر شده؟ خیلی هارو دیدک ۳۰ ۴۰ ساله دا ...

عزیزم تازگیا دیدم زرد و ابی و کمرنگ شده .😔😔😔😭دارم وز اسنرس میمیرم .

عزیزم تازگیا دیدم زرد و ابی و کمرنگ شده .😔😔😔😭دارم وز اسنرس میمیرم .

عزیزم منم مثل شمام. خیره میشم جایی انگار منگ میشم و خطوط زرد رنگ شروع میشه  کم کم همه  دیدم زرد میشه.

پلک میزنم از این حالت میام بیرون. فقط نباید خیره بشی  

و اینکه این بیماری اسمش هست سندروم دید برفکی

خیلی اطلاعاتی ازس نیست و پزشکای ایرانی نمیدونن. خیلی هارو میشناسم ۳۰ ۴۰ ساله دارن این مشگلوو

مشگل تو  قسمت پردازش بینایی مغزه