2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

178 بازدید | 17 پست

یکی از نزدیکانم زگیل داره اصلا رعایت نمیکنه

امشب نشست رو بالشت بچه منم دلم نمیاد بهش بگم دلش بشکنه خیلی داره بهم فشار میاد نمی‌دونم چیکار کنم از یطرفم خیلی میترسم بچم بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت چه مادر بی زبونی داره یا حساسیتت رو بزار کنار یا بالشو

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

عزیرم جز از طریق رابطه جنسی منتقل نمیشه

اگه اون ناحیه همیشه مرطوب هست الآنم که داره می‌ره کرایو اگه عفونتی چیزی منتقل بشه به پارچه بعد به صورت بچه واقعا خیلی دور نیست 

اگه اون ناحیه همیشه مرطوب هست الآنم که داره می‌ره کرایو اگه عفونتی چیزی منتقل بشه به پارچه بعد به صو ...

عزیزم من خودم توی این حیطه هستم مادرمم پزشکه 

اصن خودتون میخواید برید پیش هر متخصصی بهتون میگن جز رابطه منتقل نمیشه 

البته ی مقاله اومد ک گفتن شاید از طریق سطح هم منتقل بشه اما سریعا رد شد 

عزیزم من خودم توی این حیطه هستم مادرمم پزشکه اصن خودتون میخواید برید پیش هر متخصصی بهتون میگن جز راب ...

انشاالله همینطور باشه..نمی‌دونم این چ دردی بود افتاد تو مردم..کسی از خانوادم که گرفته خیلی برام عزیزه اصلا نمیتونم دلشو بشکنم فقط همه چیزو دارم به خدا میسپارم

عزیزم من خودم توی این حیطه هستم مادرمم پزشکه اصن خودتون میخواید برید پیش هر متخصصی بهتون میگن جز راب ...

ولی من توی پیج معتبر پزشکی دیدم زگیل تناسلی روی صورت و دهن یه نفر بود🙄

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
انشاالله همینطور باشه..نمی‌دونم این چ دردی بود افتاد تو مردم..کسی از خانوادم که گرفته خیلی برام عزیز ...

اون بالشت رو اصلا نذار زیر سر بچه ات

ایشون اگه درد داره و نمیتونه روی زمین بشینه، باید یه چیز مخصوصا از داروخانه میخرید برای همین کار

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه