2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی لطفا بیایین

70 بازدید | 10 پست

کدومو پیشنهاد میدین ؟ طبیعی یا سزارین؟

زایمان طبیعی گشادی واژن میاره واقعا یا نه؟

ایا با زایمان طبیعی شکل واژن تعقیر میکنه لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن

🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان طبیعی با اپیدورال بودم

به روش اپیزیوتومی

و خیلی دچار مشکل شدم

شکل واژنم تغییری نکرده ولی از نظر گشادی کمی تغییر داشتم

دکترم میگفت این مشکل خاصی نیست و ممکنه برای خانومای سزارینی هم پیش بیاد و بعد چند وقت درست میشه و الان بعد پنج سال خیلی بهتره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

و اینکه زایمان طبیعی رو پیشنهاد میکنم 

در صورتیکه بدن اماده باشه و روحیه کافی داشته باشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

و اون‌معاینه های پی در پی😑فشاز شکمدردای اخر یا قران ادم میمیرع و زنده میشهولی خب بعدش زود سرپا میشی ...

بنظر من طبیعی وحشتناک تره

اینکه خودت تو اوج درد زور بزنی جهنمههههه

بنظر من طبیعی وحشتناک ترهاینکه خودت تو اوج درد زور بزنی جهنمههههه

من درد هردو رو کشیدم

با اینکه اون درد اصلیای طبیعی رو نگشیدم ولی وحشتناک بود

بیمارستانو گذاشتم رو سرم

بعد ک رحمم باز نشد و بچه داشت خفه میشد اورژانسی منتقلم کردن اتاق عمل اولش همچی خوب بود ولی خب ترسم داشت

اما بعدش درد داشتم مخصوصا بار اول ک میخام از تخت بیام پایین

زایمان دومم نسبت ب اولی دردناک تر بود بعد از ریکاوری 

من درد هردو رو کشیدمبا اینکه اون درد اصلیای طبیعی رو نگشیدم ولی وحشتناک بودبیمارستانو گذاشتم رو سرمب ...

ان شاالله همیشه سالم باشی عزیزم

نمیدونم من تجربه نکردم ولی بنظرم طبیعی بدتره🤦🏻‍♀️