2777
2789

نه طبقه بالا 

مثلا تو یه اتاق از خونه مادرشوهر 

معذب نیستین 

خوب شاید بخواین حرفای زن و شوهری بزنین یا مثلا نصف شب برق اتاقتون روشن باشع 

یا مثلا بخواین غسل کنید و... 

چون دوستم تعریف میکرد که داییم با مادربزرگم زندگی میکنه بعد نصف شب برق اتاقشون روشن بوده همه فرداش مسخره شون کردن 

میدونم کار اونا هم زشت بوده ولی خب کسی هم چیزی نگه ادم یه جوری میشه

من که قراره جدا زندگی کنم ولی فکر کردن بهش هم یه جوریع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر از دور هم سخت به نظر میرسه

اره واقعا...یه بعد از ظهرتو دوران عقد خونه مادرشوهرم‌خوابیدم اونم تو اتاق جدا از شوهرم چقدرررر خجالت کشیدم بعدش🤕🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

آخ یاد مادرم افتادم ...

ما خونمون ویلایی هست ...

مادربزرگ خدا بیامرزم یک اتاق داشت ولی حیاط و ایوانمون مشترک بود 

😑😑هر سال عید یا محرم کلی نوه و عمو حتی مهموناشوم رو سرزده خونه ما می‌آوردند 

مادرم طفلک تنهایی مجبور بود همه کارها رو انجام بده ....

تازه نمیتونست لباس راحتی بپوشه ... هیچکس هم کمکش نمی‌کرد 

وقتی فکر میکنم با وضعیت بارداریش این همه کار میکرد عصبی میشم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

😐خودش پاک ومعصومن از راه گرده افشانی حامله شدن

خیلی از خانما هم پریود میشن ولی خدایی نکرده اسم پریود رو پیششون بیاری میشی بی حیا 

خب شعور ندارن دیگه 

همه جا هم اینجور ادما پیدا میشه

خدابیامرزه وظیفه مادرشوهریش بوده دیگه

همه میدونستن مادربزرگم خیلی پیر بود ...

کلا یک اتاق داشت ...

بعد میدونی چیه بی خبر میومدن تازه با خودشون مهمون غریبه هم میاوردن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها