2777
2789

یه سری مشکلات بود که تاپیک قبلم نوشتم امشب شوهرمو دیدم و خیلی اتفاقی فهمیدم همون شبی که من داشتم بخاطر نبودش و کم محلیش قرص اعصاب میخوردم این اقا با دختر فامیلشون تو مهمانی میگفته میخندیده و وقت میگذروندن.

حقیقتا ادم بد دلی نیستم و مدل فامیلاشون همینطوریه راحتن...

اما اینکه منو تو غصه و ناراحتی نگه داشته و با دختر فامیل بگو بخند داشته به حدی عصبیم کرده که واقعا دارم نقشه ی قتلش رو میکشم.

حالا سوالم اینه قراره باش در همین موارد صحبت منطقی کنم اما چطور پارش کنم میخوام صحبت طلاق رو پیش بکشم انقدر ازش عصبیم که خدا میدونه.

میخوام زنیتم رو نشونش بدم راه کار بدید انقدر ازش پرم که دیگ دیدگاه قبلو بش ندارم و قرار نیست براش همون دختر بساز باشم قراره یک سلیطه ی به تمام معنا بشم

حرف طلاق و وقتی پیش بکش که واقعا قصدشو داشته‌باشی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگ باش و سیاست به خرج بده

به روی خودت نیار

از زنانگیت استفاده کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

زرنگ باش و سیاست به خرج بدهبه روی خودت نیاراز زنانگیت استفاده کن

عصبیم اما تصمیم دارم دادو بیداد نکنم و خیلی اروم و منطقی صحبت کنم و نشونش بدم که بی حرمتی به من چه عواقبی داره

اگر اینجور پیش بره قصدشم میکنم من مرد اینجوری بیخیال نمیخوام

ایشالا هر چی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد👌

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عصبیم اما تصمیم دارم دادو بیداد نکنم و خیلی اروم و منطقی صحبت کنم و نشونش بدم که بی حرمتی به من چه ع ...

خودت میدونی

اما نذار روش باز بشه یا حساسیتتو بفهمه و بعدا اذیتت کنه

به روش نیار

کاری کن که به جز خودت هیچ زنیو نبینه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .