2777
2789

به عنوان یک خواننده، اگه آخر رمان تلخ باشه نویسنده رو فحش می دین؟ 😂😐

بعد اینکه من حس میکنم بعضی چیزایی که تو رمان ها اتفاق میفته رو اصلا دوست ندارم شما چطور؟ 

مثلا اصلا خوشم نمیاد کسی که پست زده وقتی برگشت بعد چند سال مثل اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده برسن یه هم و.. 

یا اینکه فرشته طور باشه و همه رو ببخشه 

شما چی؟؟! 😅🥲

مشغول نوشتن رمانمم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخر داستان اعصاب خراب کنه

اولش م که لباس ش با چشماش هارمونی خاصی داره واسه خودش یه بوس فرستاده تو آینه با لبای قلوه ایش مامانش م صداش میزنه کجای بیا صبحانه تو بخور

با عجله از پله ها میاد پایین

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
آخر داستان اعصاب خراب کنهاولش م که لباس ش با چشماش هارمونی خاصی داره واسه خودش یه بوس فرستاده تو آین ...

😂😂😂

نه به خدا من خوشم نمیاد از این دخترا

منظورم این سبک زناس که مایه افتخارن نه این لوس بابایی ها😂😂منتها اشتباهاتی دارن 

مشغول نوشتن رمانمم😍

هییعع،فرض کن خلاصه داستان معلوم نیست تهش چیه 😂

میرم صفحه اخرا ببینم تلخه یا خوش

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یه دونه خونده بودم اسم و ماجرای داستانو یادم نیست. ولی آدم بده که قاچاقچی بود آخر داستان متنبه شد گف ...

هیییع خدا

ای حرصم میگیره از این مورد ها، لامصب ها وسط تخیل هاشون دوتا واقعیت نمیذارن 😂😐

مشغول نوشتن رمانمم😍

😂😂😂نه به خدا من خوشم نمیاد از این دخترامنظورم این سبک زناس که مایه افتخارن نه این لوس بابایی ها😂 ...

اووو مایه افتخاری دوست داری پس

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست