2777
2789

شوهرم میگفت داییم بچه ش نمیشده وضع مالیش هم خوب بوده کلی دکتر میرن بچه دار نمیشن تا اینکه مجبور میشن برن خارج که تو یکی از کشور های خارجی با کلی فروش زمین و مغازه بالاخره بچه دار میشن اما بچه 8 ماهه دنیا میاد و ریه هاش مشکل داشته خلاصه بعد چند ماه بچه میمیره 

مثل اینکه از اول قسمت نبوده اینا بچه خودشون رو داشته باشن

بعد فوت بچه، دایی و زنداییش خیلی شکسته میشن زنداییش افسردگی شدید میگیره 

بعد یه مدت یکی از فامیلاشون میگه شما این همه خرج کردین بهتر نبود یه بچه رو به سرپرستی میگرفتین چه فرقی میکنه بچه خودتون باشه یا بچه غریبه بچه بچه س 

تازه بزرگ کردنش ثواب هم داره 

دیگه رفتن بچه از پرورشگاه گرفتن 

به نظر منم ادم پولش رو خرج یه بچه بی سرپرست بکنه خیلی بهتر از اینکه بده دوا دکتر 

حالا من نظر خودم رو گفتم نظر شما هم قابل احترامه و هر کس خودش میدونه و زندگیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مجرد خیلی سخت میگیرن چون میگن خودش میتونه ازدواج کنه و بچه دار بشع

اره الان بامسعولش صحبت کردم اگه کاری داشتن برم کمکشون یاکمک مالی کنم خیلی دوسشون دارم