2777
2789
عنوان

ازدواج با آدم بد دهن

100 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه دوستی دارم وضع مالیشون خیلی خوبه ولی پدرش یه چند وقتی هست دچار اعتیاد شده . این دوستم یه پسر خاله داره که پزشکه و خالش چند ساله که بهش میگه عروس گلم و .... پسره یه شهر دیگه داره درسش رو تموم میکنه یه روز سر یه سری مسائل یه بحثی پیش میاد و پسره به یکی دیگه از خاله هاش فحش میده که مادرتو از تو قبر در میارم و می...گ ... با این بچه تربیت کردنش و ... بعدم میگه شما اُمل هستید و میخواید برای من زن دهاتی بگیرید با اینکه بابای خودش هم ماله همین دهاته . بعد مامان دوستم میگه ک من به این پسره دختر نمیدم و... پسره هم ک متوجه این موضوع میشه پدرش رو واسطه میکنه و معذرت خواهی میکنه و میگه عصبی بودم .     بنظرتون دوستم باید چس کار کنه ؟ از من پرسید گفتم از شما بپرسم 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
نه اصلا
8
66%
اره حتما
0
0%
یه قرار میذاشتم و در مورد رفتارش صحبت میکردم
2
16%
نظری ندارم
2
16%

والا معذرت خواهی ش اصلا ملاک قرار نده 

همینکه همچین فحشی از دهنش دراومده معلومه چه بشر قبیحی هست 

من بودم مرگ رو به این ازدواج ترجیح میدادم 

طرف هیچچچچ حریم و حیا و حرمتی براش تعریف نشده 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی حرف بدی زد، بیخود ترین ادمی که میشناسم اینجوری جلو خالش صحبت نمیکنه

این تعادل نداره و قابل اعتماد نیست

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

والا معذرت خواهی ش اصلا ملاک قرار نده همینکه همچین فحشی از دهنش دراومده معلومه چه بشر قبیحی هست من ب ...

عزیزم منم به دوستم همین رو گفتم گفت درسته وضعمون خوبه ولی پدرم اعتیاد داره .راستش نگران شرایط پدرشه که خواستگار گیرش نیاد

نه خیلی حرف بدی زد، بیخود ترین ادمی که میشناسم اینجوری جلو خالش صحبت نمیکنهاین تعادل نداره و قابل اع ...

عزمزم به خاطر اعتیاد پدرش نگران آینده است بنظرتون به خاطر  اعتیاد پدرش ازدواج کنه؟

عزمزم به خاطر اعتیاد پدرش نگران آینده است بنظرتون به خاطر اعتیاد پدرش ازدواج کنه؟

اصلا، اگر با این نیت ازدواج کنه مطمئن باش ازدواج براش راه درمان نمیشه، از چاه میوفته تو چاله

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی