سلام بچه ها یه دوستی دارم وضع مالیشون خیلی خوبه ولی پدرش یه چند وقتی هست دچار اعتیاد شده . این دوستم یه پسر خاله داره که پزشکه و خالش چند ساله که بهش میگه عروس گلم و .... پسره یه شهر دیگه داره درسش رو تموم میکنه یه روز سر یه سری مسائل یه بحثی پیش میاد و پسره به یکی دیگه از خاله هاش فحش میده که مادرتو از تو قبر در میارم و می...گ ... با این بچه تربیت کردنش و ... بعدم میگه شما اُمل هستید و میخواید برای من زن دهاتی بگیرید با اینکه بابای خودش هم ماله همین دهاته . بعد مامان دوستم میگه ک من به این پسره دختر نمیدم و... پسره هم ک متوجه این موضوع میشه پدرش رو واسطه میکنه و معذرت خواهی میکنه و میگه عصبی بودم . بنظرتون دوستم باید چس کار کنه ؟ از من پرسید گفتم از شما بپرسم
همینکه همچین فحشی از دهنش دراومده معلومه چه بشر قبیحی هست
من بودم مرگ رو به این ازدواج ترجیح میدادم
طرف هیچچچچ حریم و حیا و حرمتی براش تعریف نشده
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.