2777
2789

مروارید😍

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مروارید😍

من از زمانی که سریال دنیای شیرین دریا دیدم اسم گوسالشون رو گذاشتن مروارید ازین اسم خوشم نمیاد

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
من از زمانی که سریال دنیای شیرین دریا دیدم اسم گوسالشون رو گذاشتن مروارید ازین اسم خوشم نمیاد

خخخ

نظر لطفته

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
این اسما مد نظرمه  اسم خودمم نرگس شوهرم مهدی

خوب چی بگم

حتی یه حرف مشترکم بین اسماتون نیست

لااقل بزار ملیکا که اسم قبلی نرگس مادر حضرت مهدی بوده خوبه؟؟؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
من دوستش دارم بنظرم بهتر از اسم های بی معنی الآنه

بله درسته.ولی بچه های این دوره دیگه قرار نیست با تفکر ما زندگی کنن.همونطور که اندیشه ما متفاوت از اندیشه والدینمونه

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
بله درسته.ولی بچه های این دوره دیگه قرار نیست با تفکر ما زندگی کنن.همونطور که اندیشه ما متفاوت از ان ...

ولی زیر دست ما تربیت میشن درثانی اسم تنها چیزیه که اصلا به سلیقه آدم نیست و انتخاب والدینشه

و اینکه هرکسی سلیقه ای داره من خودم بشخصه اسامی مذهبی رو میپسندم چون خودمو رهرو پیشوایان دینیم میدونم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺