2777
2789
عنوان

فقط کسایی که مذهبی هستند و اعتقاد دارند به سوالم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست
اینکه الان چیزی رو از خدا میخوای درست، اما آینده رو میدونی؟میدونی اون چیزی که میخوای در آینده چه طور ...

من یکی از حاجتام درمون درد و بیماریمه ، چیزی که تا یادم میاد همراهم بوده بابتش هم کلی اذیت شدم یه زمانی پذیرفتمش اما الان حالم بده 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سکه دو رو داره!!اگه شد و مطابق میل بود، عالیه و شاکر خداوندیم.اگه نشد، بایستی روی پذیرش خودمون ه ...

کاش آدما هیچ وقت دردی نداشتن که بخوان اونو به روی دوم سکه حواله بدن . کاش آدما برای تولد بنده هاش با درد و بیماری کنارش میگفت این درد رو به این خاطر بهش دادم . کاش هیچ وقت آدما از چیزی که حقشونه محروم نشن 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

من یکی از حاجتام درمون درد و بیماریمه ، چیزی که تا یادم میاد همراهم بوده بابتش هم کلی اذیت شدم یه زم ...

میفهممت

من خودم سالهاست درگیر یه بیماری هستم که خب درمانی نداره یعنی درمان ها صرفا کنترل کننده بیماری هستن نه اینکه کامل خوب بشه.

یه بیماری ژنتیکی که خب با هر استرس و تغییر هورمونی شعله ور تر میشه اما خب چه میشه کرد؟‌

شاید پشت پرده همین بیماری چیزهایی هست که ما خبر نداریم، حکمتی که ما نمی دونیم .

به هر حال دنیا هیچ وقت عادلانه نبوده ، سلامتی حق همه است اما دنیا اینجوری کار نمیکنه. من اینو پذیرفتم ، برای همه چیز تلاش میکنم اما اگر چیزی رو ندارم که دیگری به راحتی اونو داره و حتی خبر نداره که چه چیز باارزشی رو داره دیگه ناراحت نمیشم.

کاش آدما هیچ وقت دردی نداشتن که بخوان اونو به روی دوم سکه حواله بدن . کاش آدما برای تولد بنده هاش با ...

ازین دست سوالات بی جواب گاهی برام پیش میومد، اتفاقی از کتابخونه پادگان اصول کافی ۲ رو میخوندم ، خیلی شیرین شبیه مساله‌هارو که ما در اون دخیل نیستیم و گاها پذیرش و ارتباط اونها برامون سخت هست رو توضیح داده بود ...

براتون آرزوی سلامتی و توفیق دارم. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.