2777
2789

وقتی گفته میشه ناامیدی از خدا بزرگترین گناهه ، منظور از این ناامیدی چیه ؟ 

من از دعا کردن بخاطر یکی از حاجتام دیگه خسته شدم دلم نمیخواد دیگه بهش فکر کنم چون ناامید و ناراحتم از جواب نگرفتن . این کار من حکم همون ناامیدی از خدا رو داره؟

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ناامید شدند...این یعنی یادت نره همه ی ما انسانیم و اِحساس داریم و حتی اگه پیامبر هم باشی ناراحت میشی و یا شاید کم بیاری اما از اونجایی که خدا رهات نمیکنه خودش دستتو میگیره و بهت نشون میده که حقیقت فراتر از دنیاست و این سختی ها گذراست....اگه ناراحت شدی یا ناامید شدی عیبی نداره بالاخره اِحساس داری اما تَهِ دلت روشن باشه که همه چیز با یک هدف دقیق آفریده شده و داره جلو میره و همه چیز به شادی و عشق و نور خدا ختم میشه...

وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ وَ قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا..

ما می‌دانیم سینه‌ات از آنچه آنها می‌گویند تنگ می‌شود و تو را سخت ناراحت می‌کنند اما بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

نه

بسپر به خودش و دیگه بیخیال شو 

خدا از دل همه ی ادما خبر داره نیازی به گفتنش نیست

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

آره عزیزم نا امیدی از خدا یعنی به بزرگی و عظمت و مهربانی خداوند امید و اعتقاد نداشته باشی بدون اگه حاجتت برآورده نشده شاید به صلاح نبوده عزیزم و خدا بهتر شو بهت میده ♥️ 😍 💫 ⭐ 😍 💫 💖 🩵 💜 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

مذهبی نیستم 

غیر مذهبی هم نیستم

اما یه چیزی هست که کاملا بهش ایمان دارم و برای خودم اتفاق افتاده . سالها چیزی رو از خدا میخواستم که کاملا شرعی هم بود یعنی چیز خلاف و چیز بدی اصلا و ابدا نبود.

اما مدام گره تو کار میوفتاد و نمیشد .

در نهایت خداوند چیزی که میخواستم و به من داد اماااا….

اون چیزی که میخواستم صلاح من نبود ، با اینکه به دستش اوردم اما برام رنج و غم بیشتری داشت تا شادی .

من نمیدونم چی از خدا میخوای اما خدا آینده ای رو میدونه که تو نمیدونی ، شاید چیزی که میخوای به صلاحت نیست.

من اینو از استاد شجاعی پرسیدم گفتن تمام ناامیدی ها منظوره مثلا ناامیدی از گرفتن کواهینامه ازازدواج ا ...

آخه مگه میشه آدم ناامید نشه ؟ وقتی میبینی داری دعا میکنه ولی اون چیزی که میخوای نمیشه باید همچنان امید داشته باشی که میشه ؟! من حاجتم رو برای الانم میخوام اینکه الان وقتش نیست و به صلاح نیست برای منِ دردمند ، دردی رو دوا نمیکنه 

آخه مگه میشه آدم ناامید نشه ؟ وقتی میبینی داری دعا میکنه ولی اون چیزی که میخوای نمیشه باید همچنان ام ...

اینکه الان چیزی رو از خدا میخوای درست، اما آینده رو میدونی؟

میدونی اون چیزی که میخوای در آینده چه طور خواهد شد؟؟؟

آخه مگه میشه آدم ناامید نشه ؟ وقتی میبینی داری دعا میکنه ولی اون چیزی که میخوای نمیشه باید همچنان ام ...

خب قرارنیس حاجتتو بدن حتما 

ولی تو باید امیدوار باشی وبدونی ک خدا یاهمون حاجتت میده یا بهترشو میده یا یک بلایی ازت دفع میکنه یا ذخیره اخرتت میشه

آره عزیزم نا امیدی از خدا یعنی به بزرگی و عظمت و مهربانی خداوند امید و اعتقاد نداشته باشی بدون اگه ح ...

من حاجتم خواستن کسی نیست ، داشتن یک چیزی نیست ، نجات کسی از مرگ نیست که بگم به صلاحم نیست . چیزی که میخوام حق منه تو زندگی

این سکه دو رو داره!!

اگه شد و مطابق میل بود، عالیه و شاکر خداوندیم.

اگه نشد، بایستی روی پذیرش خودمون هم کار کنیم، در این مواقع اون رو به حساب حکمت خداوند میزاریم که قطعا صلاح مارو میخواد و دیگه بهش دامن نمی‌زنیم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.