2777
2789
عنوان

بچه ها پسر من نیمه دوم نودو هشت هست

1170 بازدید | 22 پست

امسال باید بره پیش دبستانی ۲ 

خیلی دنبال یه مجموعه خوب و کاربلد و بازی محور هستم با زمینه اعتقادی، که تو کله بچه هرچیزی رو فرو نکنن 

کسی جای معتبری سراغ داره ؟

اگر حوالی انقلاب جمهوری هم باشه که چه بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بپرسم بچتون قد و وزنش چند هست پسرمن نیمه ی اول ۹۸ ولی کوچیک هست به نظرم نسبت به نیمه دوم ۹۷ این  کوچیک مونده خیلی نگرانم میخوام بدونم همسن هاش چه جوری هستن؟ 

عزیزم میشه بپرسم بچتون قد و وزنش چند هست پسرمن نیمه ی اول ۹۸ ولی کوچیک هست به نظرم نسبت به نیمه دوم ...

باور کنید که اصلا اندازه نگرفتم و اصلا هم برام مهم نیست فقط براتون مهم باشه بچه چیزهای مفید مصرف کنه به وقتش رشد میکنه یه سری از بچه ها یه دفعه استخون میترکونن 

من توی این زمینه ها صفر هستم باید تازه بیفتم دنبال اطلاعات واقعا اومدم از تجربیات شما استفاده کنم

منم مث شما

پسرم نیمه دوم ۹۸ هست

امسال باید ببرمش پیش

حالا شنیدم باید قبلش ببریم سنجش

ولی کِی و کجا رو نمیدونم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

منم مث شماپسرم نیمه دوم ۹۸ هستامسال باید ببرمش پیشحالا شنیدم باید قبلش ببریم سنجشولی کِی و کجا رو نم ...

تو پیش پسرم چند بار اعلام کردن برای سنجش. ولی سن پسر من نبود اگر سنجش نریم چی میشه من نمیدونستم مهمه؟ 

تو پیش پسرم چند بار اعلام کردن برای سنجش. ولی سن پسر من نبود اگر سنجش نریم چی میشه من نمیدونستم مهمه ...

جدیدا ؟؟؟

من گیج شدم 

قبل پیش باید بریم سنجش یا برای کلاس اولی؟؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

منم مث شماپسرم نیمه دوم ۹۸ هستامسال باید ببرمش پیشحالا شنیدم باید قبلش ببریم سنجشولی کِی و کجا رو نم ...

تو سایت سیرت باید ثبت نام میکردید اونجا خودشون آدرس و زمان میدن ببرین

من دی ماه ثبت نام کردم بهمن بهمون وقت دادن فروردین جوابش اومد

الانم برای اونایی که جا موندن به نظرم دوباره ثبت نام دارن

تو سایت سیرت باید ثبت نام میکردید اونجا خودشون آدرس و زمان میدن ببرینمن دی ماه ثبت نام کردم بهمن بهم ...

ببین پسر من تو مهر ۴۰۴ تازه میره پیش ۲

یعنی از پارسال باید ثبت نام میکردم اون سایت؟