2777
2789
عنوان

بچها طلا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
برابر با انس جهانی بخواد بشه احتمالا تا حدود ۳۲ میاد پایین. به مثقال گفتم گرم رو نمیدونم چند میشه

یعنی بازم میاد پایین تر

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره داره حبابش خالی میشه

مآه دیگه قسط دارم باید یه تیکه طلا دارن بفروشم به نظرت الان بفروشم یا همون اردیبهشت 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

مآه دیگه قسط دارم باید یه تیکه طلا دارن بفروشم به نظرت الان بفروشم یا همون اردیبهشت

نمیدونم والا. ماهم امروز میخواستیم خونه بخریم ولی نفروختیم تمام حساب کتاب زندگیمون بهم خورد. واقعا حرفی برای راهنمایی ندارم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا. ماهم امروز میخواستیم خونه بخریم ولی نفروختیم تمام حساب کتاب زندگیمون بهم خورد. واقعا ح ...

ان شاءالله به سلامتی عزیزم هروقت معامله کردین خیرشو ببینین  با لب خندون..همین طور شدع واقعا بلا تکلیف شدیم  منم از دعای خیرت بی نصیب نزار گلم قسطو غرض زیاد بادست خالی 

نمیدونم والا. ماهم امروز میخواستیم خونه بخریم ولی نفروختیم تمام حساب کتاب زندگیمون بهم خورد. واقعا ح ...

همون دیگ یه چندر غاز طلا جمع کردیم براخرید خونه اونم هیچ معلوم نیست چی بشه

طلا برا خونه فروختن خوبه منم فروختم خونه خریدم

نه عقلانی نیست واقعا. ما سال ۴۰۱ با پول ۳ کیلو طلا ی خونه خریدیم. پارسال فقط با ۲ میلیارد سود فروختیم در صورتی که اگه طلا میخریدیم همون ۳ کیلو میشد ۱۸ میلیارد! من فقط حوصله اسباب کشی ندارم وگرنه اصلا تو این وضعیت فکر خرید خونه رو نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله به سلامتی عزیزم هروقت معامله کردین خیرشو ببینین با لب خندون..همین طور شدع واقعا بلا تکلی ...

ان شاالله خدا یاورتون باشه. هممون گرفتاریم تو این مملکت هرکدوم به شکلی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عقلانی نیست واقعا. ما سال ۴۰۱ با پول ۳ کیلو طلا ی خونه خریدیم. پارسال فقط با ۲ میلیارد سود فروختی ...

عزیزم خونه برای آرامش اساس کشی وهرسال صاحب خونه رهن واجارخ زیاد کزدن..طلا داشته باشی میخوای چکار کنی  وقتی آرامش نداری ...