2777
2789
عنوان

تحلیل طلا

454 بازدید | 24 پست

طلا الان با مقاومت خط روند صعودی خودش درگیر هست و اگه بتونه بشکنتش و اخبار توافقات بین کشورمون و کد خدا مثبت باشه تا محدوده حمایتی ۶ میلیون و ۹۰۰ و ۶میلیون و ۷۹۰ تومن میتونه ریزش کنه خطوط آبی رنگ مناطق خریدمون میتونن باشن

این تحلیل براساس سبک عرضه وتقاضا هست و پیشنهاد خرید و فروش نیست آمار و احتمالات هست و قطعیتی وجود نداره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جواب نمیدی

؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
میگم راسته تا اخر این هفته ریزش داریم بعد دوباره قیمتا صعودی میشه؟

اگه قطعیتی بود که همه تمام ملک و املاک و زمین ماشینشونو میفروختن نگه میداشتن آخر هفته طلا میخریدن و میلیاردر میشدن

در بازار های مالی قطعیتی نداریم آمار و احتمالات هست 

احتمال میدن نظرات متفاوت هست

میگم برادر یه سوال، امروز که وضعیت طلا مثبت شد یعنی داره از حمایت ۷۶۰۰ برمیگرده و دیگه بیشتر از این ریزش نداریم؟ البته میدونم قطعیتی وجود نداره خواستم نظر شما رو بدونم

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
میگم برادر یه سوال، امروز که وضعیت طلا مثبت شد یعنی داره از حمایت ۷۶۰۰ برمیگرده و دیگه بیشتر از این ...

طلا احتمالا با این توافق های اخیر و اخبار باید بتونه محدوده بسیار مهم حمایتی ۶۲۰۰ و ۶۴۰۰ رو تست کنه اگه بتونه بشکنتش تا محدوده بعدی که ۵۶۰۰ هست میتونه بریزه اگه ذخبار پیش رو مثبت باشه و اتفاق خاصی رخ نده

سلام لطف میکنید یه کانال معتبر بورسی در تلگرام بهم معرفی. کنید

هیچ کاپال معتبری نداریم

هیچ کسی نمیتونه بگه قطعا و ۱۰۰ درصد میتونه قیمت رو ‌ییشبینی کنه وگرنه ثروتمندترین مرد جهان میشد هرکسی ادعا کنه

تمام تحلیل ها در گروه و کانال تلگرام و هر جایی که میبینید آمار و احتمالات هست و ممکنه اونجور بشه و ممکنه نشه به هزار و یک دلیل

هیچ کاپال معتبری نداریمهیچ کسی نمیتونه بگه قطعا و ۱۰۰ درصد میتونه قیمت رو ‌ییشبینی کنه وگرنه ثروتمند ...

منظورم سیگنال دادن نیست گروهی که بشه از مدیر یا خبره ها سوال پرسید یا از اخبار بورس سریع تر مطلع شد من قبلا تو بورس حضور فعال داشتم اما متاسفانه بعد از ریزش کانال هام رو پاک کردم 

اگر کانال پرسش و پاسخی دارید که بتونم ازش استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید شما  با قیمت های لپتاپ و مارک هاش آشنایی  دارین؟      با قیمت  ۲۵ یا ۳۰ تومن   چ لپتاپی‌ میتونم  بخرم  ک  خوب باشه؟   برای  فیلم های آموزشی  درسی میخوام