2777
2789
عنوان

یه میلیون تومن پول بی زبون‌

236 بازدید | 8 پست

من دانشجوی ترم اخر ارشدم سر و کارم کلا با مقاله ست 

همش باید مقالات خارجی دانلود کنیم و خلاصه کنیم و پرزنتش کنیم 

بعد چند تا همکلاسیام قرار شد مشترکا یه اکانت هوش مصنوعی واسه خلاصه کردنای مقاله بخرن به من گفتن مشارکت میکنی ؟ گفتم اره حتما هر چقدر شد به منم بگید 

۲ هفته قبل عید خریدن و یوزرنیم پسوردش رو به منم دادن

بعد همون لحظه من گفتم به منم بگید سهم خودمو پرداخت کنم همش انداختن تو تعارف گفتن باشه حالا فعلا استفاده کن بهت میگیم.

منم کلا همون روز تو کلاس جلو خودشون و با لپ تاب خودشون حالت تمرینی یه مقاله اپلود کردم و بهش دستور خلاصه دادم و اینا نه اینکه بخوام واقعا ازش استفاده کنم فقط میخواستم طرز کارش رو بفهمم.

همون روزم اخرین روز دانشگاه بود 

از اون روز به بعدم من هیچ استفاده ای نکردم 

چون فشار کاری قبل عیدم بالا بود و تو عیدم همش مسافرت بودم

چون پولی هم پرداخت نکرده بودم یه جورایی اصلا تو یادم نبود که استفاده کنم و ذهنم درگیرش نشده بود

بعد امروز برای اولین بار ازش استفاده کردم و یه دونه مقاله خلاصه و ترجمه کردم و پاورشم ساختم.

بعد رفتم پی وی همکلاسیم گفتم راستی هزینه سهم من چقدر میشه گفت یک تومن منم پرداخت کردم 

گفتم تا کی اعتبارش مونده ؟ چون اعتبارش ماهانست 

گفت ۲ روز دیگه 😐😐😐

منم روم نشد بگم پولمو پس بده من اصلا استفاده نکردم🫠

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه شما حواست نبوده ، تقصیر دوستت نیست

من پرداخت کردم در هر صورت 

ولی خب به هر حال استفاده نکردم و ضمانتی هم نکرده بودم که تحت هر شرایطی با شما شریک میشم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دیگه زشته بگی پس بده

نگفتم که

ولی به نظرم شعورشون باید برسه ماه بعدی از من هزینه نگیرن😁

اونا میدونن تو استفاده نکردی از هوش مصنوعیه؟

ببین کاربری چند نفره 

تو هیستوریش یه عالمه مقاله اپلود شده هست 

من باید بهش توضیح بدم که اونا مال من نیست 

ما بقیه ست 

کاملا غیر منطقی حرف شما ..شما اول اعلام کردی میخوای و هزینه هم میدی ..حالا استفاده نکردی و مسافرت بودی ربطی به کسی نداره که نخوان ماه بعد از شما بکیرن 

شما هم صبر کنید موقعی که فرصت استفاده دارید و سرتون شلوغ نیست ..بخرید

کاملا غیر منطقی حرف شما ..شما اول اعلام کردی میخوای و هزینه هم میدی ..حالا استفاده نکردی و مسافرت بو ...

حالا منکه من پرداخت کردم ولی اونا روی من کلا حساب نکرده بودن برای پولش با اصرار خودم بهم گفتن.

حتی الان مجبورن به بقیه مقداری پول برگردونن چون تقسیم بر ۶ شد پولش قبلا تقسیم بر ۵ شده بود 

بعد من چون خودم گفتم الان دارم استفاده میکنم پولش چقدر شد سهم من ؟ اینطور برداشت کردن که من کل این یک ماه رو داشتم استفاده میکردم . در حالیکه من کلا فقط همون لحظه که پیام دادم فقط استفاده کردم.