2777
2789
عنوان

کمککک برای خواستگاری

535 بازدید | 61 پست

خواستگارم همه چیزشو پسندیدم ولی یک هفته شب کاره یک هفته روزکار میترسم بعدا اذیت بشم ولی خب پسره اخلاقش و رفتار و شخصیتش خوبه فقط مشکلم شبکاریه نظرتون چیه؟نمیتونم تصمیم بگیرم میترسم بعدا برای بارداری و بچه دار شدن هم به مشکل بخورم و شبا تنها باشم😔نمیتونم اصلا تصمیم بگیرم بین دو راهی موندم

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اخلاق و جوهره کار باشه شیفت شب که چیزی نیست کسی بیاد پیشت یا خودت میری کم کم عادت میکنی بوه دار ...

فکر میکنید سخت نیست اتفاقا خیلی سخته خصوصا بعدها شب نصفه شب بچه مریض،شه یا مشکلی پیشبیاد خودش بايد تنها ببرتش دکتر

فکر میکنید سخت نیست اتفاقا خیلی سخته خصوصا بعدها شب نصفه شب بچه مریض،شه یا مشکلی پیشبیاد خودش بايد ت ...

حالا اونایی که شیفت شب دارن نباید ازدواج کنند؟ حالا سالی دو شب بچه اگر خیلی حالش بد بود از خانواده خودت یا همسرت کمک میگیریم اصل قضیه اوکی باشه اینا فکر های بعد هست 

حالا شما فکر کن شوهرت همیشه شیفت صبح باشه دست به زد و بد اخلاق عصبانی بود خ‌شب ها بودی؟

حالا اونایی که شیفت شب دارن نباید ازدواج کنند؟ حالا سالی دو شب بچه اگر خیلی حالش بد بود از خانواده خ ...

نگفتم نباید ازدواج کنن ولی کسی که اینموضوع براش اونقدر مهمه که تاپیک زده باید بیشتر فکر کنه برای بعضی‌ها مهم نیست برای بعضی‌ها خیلی مهمه

اول اخلاق و جوهره کار باشه شیفت شب که چیزی نیست کسی بیاد پیشت یا خودت میری کم کم عادت میکنی بوه دار ...

تا کی میخواد کسی بیاد پیش من؟شاید یه شب ترس کنم و حامله باشم سر بچم چی میاد؟نمیشه که بگم خدا روشکر کارداره خب بچم مریض بشه تنهایی چه کنم نصف شبی؟اینجوری تمام مشکلات بچه روی دوش من نیست؟خب من اینجوری خیلی حس تنهایی میکنم

فکر میکنید سخت نیست اتفاقا خیلی سخته خصوصا بعدها شب نصفه شب بچه مریض،شه یا مشکلی پیشبیاد خودش بايد ت ...

اگه توی شهر غریب نباشه عیبی نداره ، هر شب که مشکل پیش نمیاد ، اون یه بار رو هم خانوادش میتونن کمک کنن . اگه همه چیزش خوب باشه به نظرم این موضوع رو میشه حل کرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا اونایی که شیفت شب دارن نباید ازدواج کنند؟ حالا سالی دو شب بچه اگر خیلی حالش بد بود از خانواده خ ...

خونه هم داره ولی خونش تقریبا ۴۰ دقیقه با خونه ما فاصله داره و اونور تهرانه اگه مشکلی پیش بیاد تنهام از طرفی پذیرفته خونه رو بفروشه و نزدیک خونه ی مامانم اینا خونه بخره ولی دو دله چون اونجوری باید ۳ ساعت مسیر سرکارشو طی کنه یعنی ۳ ساعت رفت و ۳ ساعت برگشت که اینطوری میشه ۶ ساعت فقط مسیر کارش طول میکشه 

تا کی میخواد کسی بیاد پیش من؟شاید یه شب ترس کنم و حامله باشم سر بچم چی میاد؟نمیشه که بگم خدا روشکر ک ...

ببین خیلی بستگی به خودت داره چه مدلی هستی من بعد پنج سال هنوز به اینکه هفته ای دو شب باید بره ماموریت و من با بچه تنهام عادت نکردم. شاید کس دیگه واسش مهم نباشه.البته من شهر غریبم خانوادم نزدیکم نیست که برم پیششون

ببین خیلی بستگی به خودت داره چه مدلی هستی من بعد پنج سال هنوز به اینکه هفته ای دو شب باید بره ماموری ...

خونش تقریبا ۴۰ دقیقه از خونه ما فاصله داره بعدش خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد اخه نصف شب به کی زنگ بزنم و مزاحم بقیه بشم یجا خوندم خانمه شوهرش شب کار بود اصلا هم نمیترسید فقط یک شب ترسیده بود بچش سقط شده بود از این بابت میترسم😔و اینکه خب بعد از بارداری طبیعتا هر زنی نیاز داره همسرش کمکش کنه اونم منکه اولین بچم قراره باشه و هیچی از بچه نمیدونم چطور تنها بمونم و بزرگش کنم 

حالا کی گفته اگه کسی با شيفت شب مشکل داره کیس بعدیش بداخلاقه! خب آدم از کیس شناخت پیدا میکنه بد نباشه قبول میکنه. بستگی به خود استارتر داره من به شخصه بعد چند سال هنوز با دو شب ماموریت همسرم کنار نیومدم البته من شهر غریبم خانوادم نیستن