2777
2789
عنوان

بارداری🤕

94 بازدید | 9 پست

مامانا ببخشید اینو میگم ترشح زیاد دارم حالت تهوع دارم ولی میگم الکی میترسم چون هرماه همینجوری میترسم و چیزی نیست(بچم کوچیکه).ولی این حالت تهوع چیه؟؟بعد مگه اینقدر زود حالت تهوع میاد سراغ ادم🙄من که هنوز موعد پریودیمم نشده.بنظرتون ممکنه بارداری باشه؟؟یا علائم بیماری چیزیه؟

توهم زدی حالت تهوع به این زودی سراغ آدم نمیادش

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهم زدی حالت تهوع به این زودی سراغ آدم نمیادش

توهم میزنم اما دیگه حالت تهوع رسما دل و رودم داشت بالا میودم😂😂خدا از دهنت بشنوه عزیزم .احتمالا دلیل دیگه ای داره این حالتم

پنج هفته به بعد حالات شروع میشه

اوف خداروشکر عزیزم.اخه من سر بارداری قبلی ده روز از اقدامم گذشت که حالات بارداری اومد سراغم بغیر حالت تهوع ک کلا تو بارداری نداشتم ولی بقیشو داشتم بعد رفتم ازمایش دادم گفتن بارداری

من پنج روزاز موعدم گذشته بیبی چک دوتا زدم هردو همون لحظه دوخط انداختن ولی هیچ علائمی ندارم چه برسه حالت تهوع شوهرم میگه بیبی چکهات خرابه باردارنیستی 🤕

نظرشمام محترمه