2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرم در حقم بدی کرد

142 بازدید | 16 پست

من قرار بود مهاجرت کنم برای ترم سپتامبر پذیرش هم گرفته بودم به کمک پدرم اون راضی بود اما مامانم آنقدر دعوا و گریه راه انداخت گفت امکان نداره سم بهت بدم بخوری نمیزارم بری بابامم بشدت مخالفت کرد بعد اینکه به مادرم گفتیم خلاصه تا چند روز قهر بودیم الان آشتی کردیم ولی حس میکنم ریده تو آبنده م😭😭😭جا اینکه دنبال کارای ویزا باشم باید برا کنکور شروع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندناف مامانت ازت جدا نشده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نه به نظرم بدی نکرده بدی اینه ادم عزیزانشو رها کنه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
نه چرا فک میکنی بدی کردخب بچشی دوست داره پیشش بمونی

نمیدونم شایدم همین باشه خودمم حس میکردم آماده مهاجرت نیستم تو این سن ولی مادر پدرمم خیلی بد کردن بابام اول قول داد بهم گفت پول بهت میدم اما پذیرش که گرفتم گفت این همه سال زحمت نکشیدم که پولامو بدم به تو نمیدونم چرا یهو نظرش عوض شد مادرمم که گفتم..