2777
2789
عنوان

هیشکی منو دوست نداره😢😢😢

1015 بازدید | 26 پست

من یه آدم نسباتا خجالتیم که اصلا توی هییییچ کاری اعتماد به نفس ندارم و کلا وقتی تازه وارد یه جمعی میشم تا با اون جمع اخت بشم یه چن ماهی طول میکشه و حالا حالا ها نمی تونم ارتباط برقرار کنم... ولی وقتی با یکی صمیمی میشم دیگه واقعا تا آخر با هم دوست میمونم مثلا یه دوست خیلی صمیمی دارم ک مثل خواهریم با هم و 8 ساله ک دوستیم...ولی مشکل اینجاس که یه چند وقتیه خیلیییی احساس تنهایی میکنم چون پدر مادرم دارن طلاق میگیرن و تو خونه هر روز جنگ و دعواعه و همیشه آخرش هر 2شون عصبانیتشونو سر من خالی میکنن...و توی کلاس دانشگاه همه با هم صمیمین ولی من نمی تونم ارتباط برقرار کنم و حتی اونجام بسیااار احساس تنهایی میکنم... و جدیدا هم با همین دوستم که میگم 8 ساله دوستیم سر یه موضوعی بحثمون شد و فعلا قهریم... یعنی تو بدترین شرایط بی کسی قرار گرفتم و هیچکسیو تو این دنیا ندارم و هر روزم شده بغض و گریه... 

منم هیچ کس دوست نداره فکر کنم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوست قدیمیت آشتی کن و اینو بدون که اگر اجتماعی بودی و میرفتی با آدم جدید دوست میشدی، به این زودی جای دوست قدیمیتو نمیگرفت. تنهایی هم میشه از زندگی لذت برد. خودت و از محیط دعوا دور نگه دار

اه عزیزم. توشرایط بدی هستی خواهر و برادر نداری

چرا یه برادر دارم که در ظاهر خیلی با من خوبه ولی چون نا تنی هستیم همیشه پشت سرم غیبت منو میکنه که منو از چشم مادرم بندازه که اتفاقا موفق هم شده😢😢😢

عزیزم رو خودت کار کن ب نظر میاد همین تنهای هات فکر تو  و زندگی تو درگیر کرده.سعی کن اجتماعی تر بشی 

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

من قبلا خیلی دختر شاد و سر زنده ای بودم و دوستای زیادی داشتم ولی ب مرور مادرم انقدر اعتماد ب نفسمو سرکوب کرد که الان حتی نمی تونم یه حرف ساده با اطرافیانم بزنم هر لحظه فکر میکنم الان خراب میکنم...