2777
2789
عنوان

قهر منو همسرم

365 بازدید | 5 پست

دو روزه قهرم باهاش دیشب اومد کنارم لپمو بوسید گف آشتی؟ گفتم ن بعد رفت از بیرن شام گرفت برگشت گف آشتی کن دیگه منم باز اشتی نکردم آخرشب‌ رابطه خواست خودمو ب خواب زدم بعد رفت پیام داد گفت پشت گوشتو دیدی رابطه رو دیدی دیگه ن سمتت میام ن دوست دارم منم اون خطم رو خاموش کردم این یکی رو روشن کردم قهرمونم نمیتونم بگم بخاطر چی

کاربری درحال حاضر دست 3 نفره : خودم ، دوستم  ، و خواهرم پ س‌اگه یه زمانی تاپیکا مطابقت نداشتن کاراگاه بازی درنیارید که چرا و چطوری؟ سوالی داشتید میتونید بپرسید

چرا نمیتونی بگو خب

خب چرا هی میگی نه آشتی کن

خیلی کار بدی کرده مگه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من درجریان زندگیت هستم.دانشگاهت چی شد؟چندترم خوندی؟چاره ای نداری بایدصبرکنی تا بچت بدنیا بیاد محل سگ بهش نده اون اگه تورو دوست داشت این بلا رو سرت نمیاورد مردا فقط دنبال منافع خودشونن دنیاخیلی بی رحم تر ازاونیه که فکرمیکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درجریان زندگیت هستم.دانشگاهت چی شد؟چندترم خوندی؟چاره ای نداری بایدصبرکنی تا بچت بدنیا بیاد محل سگ ...

دانشگا رو گزاشتم کنار استراحت مطلقم محل ک بهش نمیدم خودش میاد کارامو انجام میده میاد دنبالم آزمایشارو میدم ولی واقعا زندگی ما بخاطر این بچه فعلا داره پیش میره تازه من حقم ندارم بعدا بچه رو پیش خودم داشته باشم مگر با پدر بچه زندگی کنم اگه جدا بشم بچه رو میبره هرروز میاد اینجا هرروز سر یه چی دعوا داریم میگم باشه دعوا کردیم قهریم برو نیا میبینم باز فرداش برمیگرده من دلم واسه این بچه میسوزه مقصرشم اول خودمم

کاربری درحال حاضر دست 3 نفره : خودم ، دوستم  ، و خواهرم پ س‌اگه یه زمانی تاپیکا مطابقت نداشتن کاراگاه بازی درنیارید که چرا و چطوری؟ سوالی داشتید میتونید بپرسید

دانشگا رو گزاشتم کنار استراحت مطلقم محل ک بهش نمیدم خودش میاد کارامو انجام میده میاد دنبالم آزمایشار ...

خیلی ناراحت شدم برات واقعا شرایط سختی داری نمیدونم واقعا چی بگم..پدرمادرت چطورفهمیدن؟چه اتفاقایی افتاد؟چطوری قبول کردن وکناراومدن؟اون پسرهمسایتون چی شد؟