2777
2789
عنوان

منطقتون درباره ازدواج!

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 48 پست
اره واقعا نمی فهمم که ازدواج کنی که چی بشه همه میگن چون آدم همدم میخواد احساس تنهایی میکنه! اگر آدم ...

من از اول تنها بودم. کلن احساساتی هم نیستم که بگم میخام به یکی تکیه کنم ویکی نازمو بکشه.

حتما کسی که این حس و داره مشکلی نداره یا از مردا بدش نمیاد

هر کس یه جوره

She is everything I ever wanted.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق🎉🎇🎆🎈🎂🎁💞💞💞💞💞

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
تنهایی از هردردی بدتره. ازدواج هرچقدم پر فراز و نشیب باشه بازم یه همدم داری ک ب دنیا می ارزه.

این چه حرفی خانم همین حالا همسایمون داشت از دست شوهرش خودکشی می کرد می گفت شوهرم چشم چرونه و جلوز بچه ام ماهواره و ... می بینه و .... خو امام علی گفته تنهایی از همدم بد بهتره 

این چه حرفی خانم همین حالا همسایمون داشت از دست شوهرش خودکشی می کرد می گفت شوهرم چشم چرونه و جلوز بچ ...

آخه آدم که نمیشه به خاطر فرار از تنهایی ازدواج کنه! نکنه بعد از ازدواج بهتر که نشد هیچ تنهاترم شد

این چه حرفی خانم همین حالا همسایمون داشت از دست شوهرش خودکشی می کرد می گفت شوهرم چشم چرونه و جلوز بچ ...

منظورم مرد نااهل نبود.کلی گفتم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خوبه که عشق بوده ازدواج سنتی نبوده خیلیا ازدواج میکنن از روی عادت!چون همه ازدواج می کنن!

نه منم مثل شما اصلا از ازدواج و اقا بالا سر خوشم نمیومد حتی یادمه یه بار با زن داداش خدا بیامرزم دعوام شد بهش گفتم عشق تپه ایه که هر خری ازش بالا میره گفت درست حرف بزن تو شعورت در همین حده و ...دلم میخواست برم بازیگر شم بعد درسم انقدر عاشق سینما بودم اونموقع بیست سالم بود ولی نمیدونم یه دفعه توی مسافرت خانوادگی چی شد که برای پسری که از نه سالگی میشناختمش و حتی ازش بدمم میومد دلم رفت موقع خداحافظی ازش حس کردم دارم خفه میشم اون موقع فهمیدم عاشق شدم

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
آخه آدم که نمیشه به خاطر فرار از تنهایی ازدواج کنه! نکنه بعد از ازدواج بهتر که نشد هیچ تنهاترم شد

والا چند باری رفته خود کشی کنه شوهرش هیزه میاد به ما می گه پرده هاتونا بکشید و ... همش می گرید شوهرهه امانش نمی ده تو خونه خودش آرامش نداره 

من اسم خواستگار میاد منقلب میشم ، یه عمر مسئولیت بعد تازه بعد عروسی می فهمی طرف چه جوریه ؟ باید باها ...

آدم صمیمی ترین رفیقشو بعد از سالها میشناسه! حالا چه برسه به یه غریبه که یهو شوهرت میشه!