من یه دختر مجردم و 24 سالمه بدم میاد از پدیده ازدواج اصلا هرچی فکر می کنم نمیتونم توجیه کنم یعنی چی نمیخوام ازدواج کنم کسیم رو دوست ندارم که ارزش داشته باشه باهاش ازدواج کنم خانواده ام اذیت می کنن مگه چی میشه یکی ازدواج نکنه همیشه مجرد بمونه؟ شما منطق تون چی بوده واسه ازدواج؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √
تنهایی از هردردی بدتره. ازدواج هرچقدم پر فراز و نشیب باشه بازم یه همدم داری ک ب دنیا می ارزه.
این چه حرفی خانم همین حالا همسایمون داشت از دست شوهرش خودکشی می کرد می گفت شوهرم چشم چرونه و جلوز بچه ام ماهواره و ... می بینه و .... خو امام علی گفته تنهایی از همدم بد بهتره
خوبه که عشق بوده ازدواج سنتی نبوده خیلیا ازدواج میکنن از روی عادت!چون همه ازدواج می کنن!
نه منم مثل شما اصلا از ازدواج و اقا بالا سر خوشم نمیومد حتی یادمه یه بار با زن داداش خدا بیامرزم دعوام شد بهش گفتم عشق تپه ایه که هر خری ازش بالا میره گفت درست حرف بزن تو شعورت در همین حده و ...دلم میخواست برم بازیگر شم بعد درسم انقدر عاشق سینما بودم اونموقع بیست سالم بود ولی نمیدونم یه دفعه توی مسافرت خانوادگی چی شد که برای پسری که از نه سالگی میشناختمش و حتی ازش بدمم میومد دلم رفت موقع خداحافظی ازش حس کردم دارم خفه میشم اون موقع فهمیدم عاشق شدم