2777
2789
عنوان

منطقتون درباره ازدواج!

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 48 پست

تنهایی از هردردی بدتره. ازدواج هرچقدم پر فراز و نشیب باشه بازم یه همدم داری ک ب دنیا می ارزه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقم محبت دوطرفه. ترس از تنهایی. مشورت فکری. حس امنیت و حمایت و خیلی چیزهای خوب دیگه بود. هر ازدواجی خوب نیست. طرف و خانوادش باید درست باشند. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
خیلی خیلی خواستگار داشتم با همه فرهنگ و قیافه و اخلاق هیچ کدوم ذره ای به دلم نمیشنه اصلا فراریم از م ...

منم مثل شمام. اصلا برام ازدواج یه چیزیه تعریف نشدس. دلیلی براش نمی بینم. همه عین هم نیستن.

She is everything I ever wanted.... 
منم مثل شمام. اصلا برام ازدواج یه چیزیه تعریف نشدس. دلیلی براش نمی بینم. همه عین هم نیستن.

اره واقعا نمی فهمم که ازدواج کنی که چی بشه همه میگن چون آدم همدم میخواد احساس تنهایی میکنه! اگر آدم با ازدواج تنها تر بشه چی

من قصد ازدواج نداشتم. کلا مسیر زندگیم یه جیز دیگه بود که واردش شده بودم اما شوهرمو که دیدم همه چی کنفیکون شد. خواستمش و راه قبلی که براش جون کنده بودمو گذاشتم کنار چون دوستش داشتم و نمیخواستم در آینده وقتی پیر شدم حسرت اینو بخورم چرا از دستش دادم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
منطق نبود عشق بود دیگه بدون اون نمیشد نفس کشید اونموقعی که اینجوری شدی ازدواجم درک میکنی عزیزم

خوبه که عشق بوده ازدواج سنتی نبوده خیلیا ازدواج میکنن از روی عادت!چون همه ازدواج می کنن!