2777
2789

من موقع خاستگاریم مژه کاشتم و مژه هام ریخت کاملا . یعنی کامل کاملااا فقط یکم گوشه ی چشمام مژه مونده بود . منم مژه های بلد و پر داشتم ولی جوگیر شدم رفتم کاشتم . روغن کرچک زدم اثر نکرد یا فیک بود روغنه یا کلا اثر نکرد . تقویت مژه سریتا و بایواکوا هم امتحان کردم اثر نکرد . یه روز یه ویدیو دیدم زنه قرص ویتامین E رو با سوزن سوراخ میکرد میریخت تو ظرف توش روغن زیتون میریخت میزد به مژه هاش . من خودم 5 تا قرصو با یه قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه میکنم . زدم به مژه هام حدود یه هفته طول کشید تا اولین تاثیراشو ببینم مژه ها کم کم اومدن بیرون ریز ریز ، الان بعد یه ماه مژه هام کاملا برگشتن به حالت سابق ، پر و نسبتا بلند شدن .... استفاده کنید فقط دعام کنید تروخدا دانشگاه قبول شم رشته ی خوب . 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کور نشیم حالا؟بعد ی سوال با چی بزنیم؟

من یه ماهه زدم هنوز دارم میبینم .... من ظرف خالی تقویت مژه داشتم ریختم تو اون با براش خودش زدم . ولی اگه ریمل خشک شده داری ، فرچه ش رو بشور با اون بزن . یا با دست هم میشه بزنی

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

خب خودت میگی مژه هات خوب بودن خوودش فقط ریختن

اره ولی وقتی کی کامل مژه نداره و این باعث رشد و پر پشت شدنه دوبارش میشه ، پس قطعا رو کسی که مژه داره هم اثر میزاره 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙