2777
2789
عنوان

جاری ام پسر شانزده ساله داره از من

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 94 پست
با چه منطق میگید گلماون دو بچه قطعا اگر دو جنس باشن دو اتاق نیاز دارن دختر باشه جهیزیه و کلی طلا طبق ...

این هم میگه میخوام براش همه کاری کنم ولی در آینده نگرانم که برادر ندارن درد ودل کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا ؟

ببین من باروانشناسا و تبلیغ فرزند آوری ‌ اینها کاری ندارم اصلا من چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم ..

اولا که هیچ وقت تنها نیستن .و همبازی هم هستن .

پشت همدیگه هستن 

روابط اجتماعیشون وتعاملشون با بچه های دیگه خیلی راحتتره 

سطح توقعاتشون کمتره چون وقتشون کمتره 

مثلاً من الان خودم یک ساعته تو اتاق استراحت میکنم بچه هام دارن باهم فیلیمو میبینن از اتفاقاته مدرسه حرف میزنن و یه کم بحث میکنن . دخترم کلاس اولیه پسرم دوم باهم قرار گذاشتن به هم دیگه دیکته بگن هر کدوم بیست شد فردا پول تو جیبیشو نصفشو بده اون یکی 

کلا سرشون گرمه همدیگه هست 

حالا تصور کن بچه تک  یا مادر یا پدر باید کل وقتشو بذاره برای همون به بچه همیشه تنهاست 

همیشه حوصلش سر میره 

بعدشم به قول قدیمی‌ها بچه از بچه خوشش میاد و لذتی که با بازی با همن سن و سالهای خودش می‌بره هیچ وقت با پدر مادرش نمیبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هم میگه میخوام براش همه کاری کنم ولی در آینده نگرانم که برادر ندارن درد ودل کنه

با شونزده سال اختلاف سنی؟؟؟

مطمئن باش پشیمون میشه برادره

چون کوچیک رو مخش خواهد بود 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

من خودم تصمیم گرفتم پسرم تک فرزند بزارم چون از اول زندگی روی پای خودمون بودیم واقعا بیست تومن درآمد ...

درسته با این وضعیت اقتصادی واقعا سخته

مم خودم تک فرزند بودم و حسرت دارم و تنهام حتی در این سن

ولی گاهی واقعا از نطر اقتصادی نمیشه

با چه منطق میگید گلماون دو بچه قطعا اگر دو جنس باشن دو اتاق نیاز دارن دختر باشه جهیزیه و کلی طلا طبق ...

عزیزم مگه ما ساپورت مالی شدیم خدارو شکر از پدر مادرامونم خیلی بهتر زندگی کردیم قطعا بچه های ما هم بهتر از ما زندگی خواهند کرد ....به نظرم بچه تربیت میخواد و اینکه باید بتونه از پس زندگیش بربیاد نه اینکه لقمه آماده رو ما بذاریم تو دهنش خونه ماشینو و... اونوقت برا چی باید تلاش کنه وقتی همه چی براش مهیا باشه قدر زندگی ای که براش زحمتی نکشیده رو چطور میخواد بدونه

دقیقا خودشون می‌دوننبهتر برای بچه کسی برای کسی تصمیم نگیره اما الان یک بارداری ببین چقدر خرج میشه زا ...

دقیقاباهاتون موافقم اصلاازکجامعلوم یه بچه بیادرفیق بچه اول بشه ازکجامعلوم دشمن نشن الان شرایط بارداری خیلی سخت شده زنداداشم۳ساله عروسی کرده میگه بخاطرهزینه نمیتونم به بچه دارشدن فکرکنم اونم وقتی ماداریم بایدبفکراینده بچه باشیم قیمت هرساعت میره بالابچه هاچه گناهی کردن که بااین اوضاع سخت بیان درگیرمشکلات بشن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
ببین من باروانشناسا و تبلیغ فرزند آوری ‌ اینها کاری ندارم اصلا من چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم .. ...

از نظر مالی چطور عزیزم؟

من به شدت استرس آینده دارم 

من همسرم نزدیک چهل سال خونه نداره 

تا خونه دار نشیم بچه نمیارم 

خونه دار بشیم 

وسایلم عوض نکنم دو سفر خوب نرم؟؟

ماشین عوض نکنیم؟؟؟

تو قسط نمیوفتی؟؟؟

مهد کودک اینجا خواهر بیست پنج میلیون 

تا پسرم بنویسم قطعا سی تومنه 

همه اینا حرف پول گلم

بچها وظیفه پر کردن اوقات پدرمادر ندارن الان کسایی که چند بچه دارن تنها هستند من مادربزرگ بعد ده بچه ...

عزیزم شما یه دونه بچتو بزرگ کن انشالله عاقبت به خیریشو ببینی من طرفم اسی هست و تجربه خودمو بهش میگم 

درسته با این وضعیت اقتصادی واقعا سختهمم خودم تک فرزند بودم و حسرت دارم و تنهام حتی در این سنولی گاهی ...

منم سال ها زیادی تک فرزند بودم گلم

حس تنهایی داشتم گاهی دارم 

اما ببین من الان برادر دارم 

مثل جاری استاتر اختلاف داریم 

هیچ وجه باهم نداریم

به شدت رو اعصابم راه می‌ره 

گاهی میگم چم بود گفتم دومی بیارید 

مادرپدر پیر شدن باهامون 

من مشکلات خودم دارم 

داداشم اعصاب خرابی ها خودش 

تنهایی یک حس 

سعی کن پرش کنی

این دنیا قرار نیست همه چیز داشته باشی 

همه چیز داشته باشی عجیب 

درسته با این وضعیت اقتصادی واقعا سختهمم خودم تک فرزند بودم و حسرت دارم و تنهام حتی در این سنولی گاهی ...

الان خودت چند بچه داری گلم 

از نظر مالی چطور عزیزم؟من به شدت استرس آینده دارم من همسرم نزدیک چهل سال خونه نداره تا خونه دار نشیم ...

خدارو شکر ما که با ورود هر بچه مضغیت مالیمون حتی تو این شرایط اقتصادی بد بهتره شده 

دقیقاباهاتون موافقم اصلاازکجامعلوم یه بچه بیادرفیق بچه اول بشه ازکجامعلوم دشمن نشن الان شرایط باردار ...

اینم از تورم خیلی ترسیده بماند سختی بارداری و زایمان 

میگه اگه گرونی زیاد نشه خب دوتا بهتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مگه ما ساپورت مالی شدیم خدارو شکر از پدر مادرامونم خیلی بهتر زندگی کردیم قطعا بچه های ما هم به ...

خوشگلم زمونه فرق کرده 

میشه شغلی براش نزاری؟؟؟

میشه عروسی براش نگیری؟؟؟؟

میشه بری برو به امان خدا مستاجری توی این زمونه 

ما اکثر برای پسراشون خونه کرایه کردن یا خریدن 

میشه پسرم بیست سال دیگه بگم به من چه؟

دختر داشته باشم میتونم بگم طلا نمیدم بهت؟؟؟

خودمو به قیمت الان نزدیک چهارصد میلیون طلا دادن 

میشه دخترم ندم؟؟؟؟؟

خدایی نمیشه گناه دارن