2777
2789
عنوان

شیر مادر یا شیر خشک

186 بازدید | 29 پست

قبل از هرچیزی بگم لطفا قضاوت نکنین خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم 

خانوما من سزارینی بودم و بخاطر نااگاهی من و دخالت اطرافیان بهم گفتن شیشه بدم و بچم دیگه سینه نگرفت الان پسرم ۵ ماه و ۱۵ روزشه تا به امروز فقط شیر خودمو دادم الان من بخاطر اینکه شیرم خشک نشه کلا زیاد خوردم چون بچم اصلا سینه نمیگرفت الان اضافه وزن دارم ۱۲ کیلو سوالم اینه اگه از بعد ۶ ماهگی بهش شیر خشک بدم واقعا ظلم کردم در حقش؟چون خودمم بااین اضافه وزن واقعا اذیتم از طرفیم شیرم داره کم میشه  خیلییی عذاب وجدان دارم 

شیر مادر هیچ جایگزینی نداره علاوه بر فوایدی که برا نوزاد داره هزار آن فایده هم برا مادر داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم شیر خشک دادم ب انتخاب خودم هیچ عذاب وجدانیم نداشتم چه عذاب وجدانی زهر هلاهل که نیست  والا شیر مادر زمانی خوبه تغذیه مادر درستو بجا باشه با تمام ویتامینا بعلاوه استرس نداشته باشه. مادر بیچاره میشه تا دوسال ریزش مو چاقی کمبود ویتامین دندون استخون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عذاب وجدان نداشته باش.

ورزش کن

غذا هم چیزی ک مفیده و شیرو زیاد میکنه بخور و به اندازه. بعضیا با شیر دادن لاغر میشن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم شیر خودتو بدی که زودتر لاغر میشیمن پسرم باردار بودم 106 کیلو شدم😏وقتی از شیر گرفتمش یعنی بعد ...

بله ولی درصورتیکه یچم از سینم بخوره ن اینکه من با شیر دوش بدوشمو با شیشه بدم بخوره

من اگر بازهم به عقب برگردم بازهم به بچه هام شیر خشک میدم چون وزن تولدشون یک کیلو بود با شیر خشک تو یکسالگی بیست کیلو شدن درحالیکه وزن بچه های دیگه تو شش سالگی بیست کیلو میشه و این خیلی خوب بود البته به راه افتادن و اینا وزن کم کردن ولی خیلی ماشالله با همسالاشون فرق دارن من قدم ۱۵۷ وهمسرم ۱۷۰ و بچه هام دوسالشون ۱۰۸ و اینو مدیون شیرخشک هستم 

نظرشمام محترمه

بله ولی درصورتیکه یچم از سینم بخوره ن اینکه من با شیر دوش بدوشمو با شیشه بدم بخوره

تا اخرش تا اخرین قطره شیرت رو بده بهش شیشه نده امتحان کن گشنش بشه مجبور میشه بگیره شاید نمیتونی درست تو دهنش جابدی ولی خودت و فرزندت رو ازین نعمت محروم نکن

من شیرمو با شیر دوش میدوشمو میدم بچم کلا سینه نگرفت و بخاطر همون محبورم زیاد بخورم

هیچ ربطی به زیاد خوردنت نداره به اندازه بخور شیرتو بدوش

بچت دیگه ۶ماه به بعد عدا باید بخوره از مقدار شیرش کم میشه

من خودم شیر خشک دادم ب انتخاب خودم هیچ عذاب وجدانیم نداشتم چه عذاب وجدانی زهر هلاهل که نیست والا شی ...

درسته من نمیدونم چرا تا یکی میگه شیر خشک میدم 

میگت واییی نه فلان 

بچه نیاز به شیر مادر داره نمیشههه که 

پس مادر این وسط چی میشه 

هر کی هر طور راحته باید انجام بده و بقیه رو هم نباید نصیحت کنه در این مورد 

به جای اینکه راهنمایی کنن عذاب وجدان میدن