2777
2789
عطاریوالا عوارضشو خیلی نمیدونم بعضیا میگن کورتون دارهراست و دروغشو نمیدونمممقرصشو بگیرمن پارسال گرفت ...

اره میگن کورتون داره ولی من از هرکی شنیدم میگن تا ۲۰ کیلو آدمو چاق میکنه درسته؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن کورتون داره ولی من از هرکی شنیدم میگن تا ۲۰ کیلو آدمو چاق میکنه درسته؟؟

من طی ۵ یا ۶ روز خوردن از ۴۵ به ۴۹ زسیدم

چند وقت پیش تو آینه دیدم روی با.س...یکم ترک داره حالا نمیددنم بخاطر اینه یا بخاطر ورزشاییه که دو سه سال پیش کردم

چاق شیم و بعدش ثابت بمونیم ترک میافته رو تن؟؟

بعد الان چاق شم ترکا از بین میره؟

من طی ۵ یا ۶ روز خوردن از ۴۵ به ۴۹ زسیدمچند وقت پیش تو آینه دیدم روی با.س...یکم ترک داره حالا نمیددن ...

عریزم یعنی عوارض نداره دیگه؟؟

آره ترک واسه باز شدن پوست هست مثلا لاغر بودی چاق شدی پوست باز شده ترک برداشته

خودمم ترک دارم ولی چه چاق بشی چه لاغر هستشون مال من که نرفتن

ترکا هستن😶🥲🥲🥲این بده

عریزم یعنی عوارض نداره دیگه؟؟آره ترک واسه باز شدن پوست هست مثلا لاغر بودی چاق شدی پوست باز شده ترک ب ...

من دوباره شروع کردم به خوردنش الان

از عوارض دیگش بی خبرم

ترک پوستی رو هم نمیدونم چه کنیم ولی خب بدنه دیگه به هر حال ممکنه داشته باشه ترک رو هر بدنی

چاق شیم فقط یکم

آها اینم بگم بعد قطع کردنش من یکم ریزش مو گرفتم که نمیدونم علتش کمبود آهن خودم بود یا این قرص

من دنبال چاقیم

قرص گین‌اپ

پودر اپل

عصبیم میکرد گین‌اپ

ولی واقعا میخوام چاق بشم باردار شدم لاغر شدم زایمان کزدم لاغر شدک

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم