2777
2789

لطفا راهنمایی کنید...

این آقا پسر متولد ۷۴ هستش و کوردن

وضعیت مالی خانواده اش خیلی خوبه دوتا برادر فقط داره...

خودش خونه داره دوتا  ماشین هم داره شغلش هم وکالته زمین کشاورزی هم داره 

قد بلند و چهارشونه و خوش‌چهره هم هست ؛قدش ۱۸۸ هست فک کنم

بهشون بگم برای آشنایی بیشتر بیان؟

بعدا ممکنه از لحاظ فرهنگی اختلاف ایجاد بشه؟

چون کورد کرمانشاه نیستن با اونا از لحاظ فرهنگی شبیه هستیم اما از کورد های کوردستان خبر ندارم 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

خودت کجایی هستی و چند سالته چیا داری تحصیلاتت؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کجایی هستی و چند سالته چیا داری تحصیلاتت؟

من خودم لر لرستان هستم ۲۳ سالمه کار آموز قضاوتم خودم ماشین دارم نصف ی خونه هم تو تهران دارم

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

سن خودت کمه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

فقط مشاوره و تست شخصیت جوابت منوط به این باشه 

اگر گفت نمیام و مگه دیوانه م و تو از الان بهم اعتماد نداری ردش کن بره یه جای کارش میلنگه

فرهنگی هم اگه خانواده خوبی باشن مشکلی نیست اگر خانواده مشکل داری باشن مشکل سازه 

عزیزم با کله قبول کن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

تو اینا که گفتی خوب بود ولی مهم اخلاقه که باید آشنا بشید بفهمی

اخلاق هم طبق رفتاری ک توی مراسمات  ازش دیدم معمولا اون حالت رئیس بودن رو داره میدونی چی میگم 

ولی از اوناش نیست ک آدم رو محدود کنه اینارو با توجه ب سه چهار باری ک باهاشون برخورد داشتم میگم

شناخت ها مهم هستن هرمشکلی راحل هایی داره این جور رفتارها آسیب میشه سلب آرامش هستن برین حضوری خب سه تا مشاور خانواده پیش هرکدومشون هم سه جلسه یک جلسه شما تنهایی یک جلسه اون آقا و یک جلسه باهم کلا میشه ۹ جلسه هزینه ای هم نمیشه بعد راحتر میتونید تصمیم بگیرین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.