2777
2789

حرف نزار تو دهن  ملت

حتی قرانم حرف از برابری زده 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از نظر جسمی سریعتر و قوی ترن . چه ما خوشمون بیاد چه نه از اول تاریخ هم همه تمدن ها مرد سالار بو ...

بهزنها میدون ندادن و همیشه از زنها در جعت منافع مردسالاری سواستفاده شده و مورد ظلم و زورگویی قرار گرفتن وگرنه هوش زنها از مردها بیشتر  در نت سرچ کن

مردا از نظر جسمی سریعتر و قوی ترن . چه ما خوشمون بیاد چه نه از اول تاریخ هم همه تمدن ها مرد سالار بو ...

کی گفته چون مردا قویترن یعنی برترن؟!! ای بابا 

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

بحث قرآن نی بحث اینه که ی شهر دیگه قبول شدم حق ندارم برم چون دختر تنها تو ی شهر غریبووو و چوچو چه

خب اون مشکل خانواده خودتونه که اجازه نمیده،بخاطر جامعه خرابمون 

Mathematics teacher