2777
2789
عنوان

تولد دخترمه نظر بدید

114 بازدید | 6 پست

میخوام براش تولد بگیرم دوستاش میان احتمالا مادراشون بیان،حالا سردرگم شدم فینگرفود چی درست کنم چطور پذیرایی کنم،ساندویچ سرد درست کنم یا گرم،از طرفی بپرسم اگه نمیان اطلاع بدن زشته؟چیا بدم بعد تولد ببرن با خودشون و...

هیچی والا اگر دخترت کوچیکه که به نظر من این همه ریخت و پاش کردن اشتباهه یه کیک بگیرید با بچه‌تون دور همدیگه خوش باشید 

اما اگه سنش به حدی رسیده که یه سری چیزا رو درک می‌کنه واقعاً یه جشن تولد خانوادگی و دوستانه و مهم نهایتش کیک و اینا بگیرید ببرید توی مهد کودک شینا جشن بگیرن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدن برای وقتی که تالار باشه و مجبوری به تعداد صندلی رزرو‌ کنی ، تو خونه به تعداد فضایی که دارین دعوت کنید و همون اندازه تدارک 

خوراکی هم عصرونه اس دیگه ، ساندویچهای کوچک الویه و کالباس ، پیراشکی یا سمبوسه ، لقمه های کوچک یا همون فینگر که طعمهای مختلف میتونی درست کنی ، کنارش هم تنقلات مثل پاپ کورن و نوشیدنی ( تو این سن خیلی پر خوراک نیستن میتونی دو‌سه مدل درست کنی ولی با سلیقه بچینی به چشم بیاد )  کیک هم که هست 

برا گیفت هم بستگی به بودجه ای که در نظر گرفتی کش مو یا پنسهای خوشگل که حذف هم بکنی مهم نیست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦