2777
2789
عنوان

بیاین اینجا📸

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته ی مورد علاقمو قبول نشدم ...
تو دانشگاهی که میخواستم قدم نزدم
تو جایی که دوست داشتم زندگی نکردم
هیچ وقت رنگ آرامشو به خودم ندیدم ...

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

حسرت این که میتونستم بیشتر تلاش کنم و موفق تر باشم و اون جوری که باید زندگی کنم اما اشتباهات زیادی کردم 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

حسرت اون عشق پاکی که برای یکی خرج کردم

حسرت بوسه اون

حسرت سرنوشتم و جوانیم..

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

رشته ی مورد علاقمو قبول نشدم ... تو دانشگاهی که میخواستم قدم نزدم تو جایی که دوست داشتم زندگی نکردم ...

الهی🥺🥺❤️‍🩹🫂

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
هنو تو مرحله کراشه🫠🫠🫠حسرت نخور دختر یا خودش میاد یا بهترش

نبابا همونو میخواستم.. خیلی به دپستاش حسودی میکنم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here