2777
2789
عنوان

پروفسور علی اکبر طاهریان اصفهان

181 بازدید | 8 پست

سلام امروز هستش؟؟😂

زنگ میزنن جواب نمیده رامم دوره که برم یهو نباشه

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

نوبت بگیر بعد برو

واسه نازایی میری؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نوبت بگیر بعد بروواسه نازایی میری؟

عزیزم من بیمارشم ۱ ساله نوبت اینترنی که همون بار اول ۳ ماه طول کشید تا بهم بده ولی الان هروقت برم چون پرونده دارم نوبتم میده

امروز میترسم برم نباشه چون بعضی دکترا کارشون از ۱۷ام ۱۸ام شروع میشه

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بیمارشم ۱ ساله نوبت اینترنی که همون بار اول ۳ ماه طول کشید تا بهم بده ولی الان هروقت برم چو ...

خب برای اطمینان فردا یا پس فردا برو، احتمال داره که امروز نباشه

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
عزیزم من بیمارشم ۱ ساله نوبت اینترنی که همون بار اول ۳ ماه طول کشید تا بهم بده ولی الان هروقت برم چو ...

فردا پس فردا برو ریسک نکن معطل بشی بازم هی بزنگ بهشون

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام مشکلتون چی بود؟ مم میخام سونو رو ببرم نظرشو فقط بهم بگه ک لاپاراسکوپی کنم یا نه

تنبلی تخمدان دارم اصلا مکمل و اینا بهم نداد فقط تا میتونه آمپول سینال و اینا میده دوبارم آی یو آی کرد

به جا اون دوبار آی یو آی اگه دوماه مکمل بهم میداد بعد انجام میداد بهتر بود

الان دکترمو عوض کردم همین کارو کرد اندازه ۲ الی ۳ ماه کلی مکمل بهم داد حتی برای پایین اوردن وزنم هم دارو داد تا بعد آی یو آی کنه