2777
2789

پارسال موقع اعلام نتایج خبر اومد فلانی خودشو از طبقه هفتم پرت کرده پایین کشته

آخه واقعا کنکور ارزشش رو داره؟ 

این همه اضطراب و پول دادن برا انواع کلاس ها و کتاب ها

آخرم یکی دولتی میاره و برا مهاجرت مجبوره ده برابر آزاد خرج کنه برا آزادسازی

خب چرااا 

هرجوری فکر میکنم اصلا با منطقم جور در نمیاد

حیف جوونیمون نیست؟ حیف این ریزش موها و تیک عصبی نیست؟ حیف نداشتن خواب راحت نیست؟

واقعا نمیفهمم 

وقتی پسرعموم اومد بهم گفت من چهارسال عمرم تو شریف تلف شد کار یاد نگرفتم دنیا برام سیاه شد

از مافیاهای کنکور تشکر کن که از هیچ تلاشی برای نابود کردن روح و روان و آینده بچه ها دریغ نکردن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بهتره بعضی وقتا به جای ادم های ناموفق ادم های موفق رو هم ببینیم!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منطقی فکر کنیم حرفت درسته اصلا کنکور با جون آدمی قابل مقایسه نیست

ولی بعضیا خانواده بشدت سختگیری دارن انگار راه نجاتشون فقط همینه و خب سنشونم کمه فکر میکنن حالا که نتونستن رتبه خوبی بیارن فقط مرگ جوابه

اونقدری احساساتی میشن که خون به مغزه نرسه دست به هر کاری بزنن

از مافیاهای کنکور تشکر کن که از هیچ تلاشی برای نابود کردن روح و روان و آینده بچه ها دریغ نکردن

اونا که جای خود دارن

من مردم و خانواده هارو میگم. خب یه خانواده ای پول برای دانشگاه آزاد نداره کاری ندارم

ولی یکی که توانایی داره چرا انقدر خودشو عذاب میده

ینی میگی کنکور درست ترین راهه؟

درست ترین راه نداریم 

واسه موفق شدن می تونه یه راه باشه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اونا که جای خود دارنمن مردم و خانواده هارو میگم. خب یه خانواده ای پول برای دانشگاه آزاد نداره کاری ن ...

اونا فقط تو جای خودشون نیستن اتفاقا سراسر زندگی ما حضور دارن مثل اینکه هنوز باهاشون آشنایی پیدا نکردی

خانواده ها چیکار کنن؟!بگن نمیخواد درس بخونی؛دانشگاه نرو...مسیر دانشگاه تو همه کشورا وجود داره مال ما با وجود مافیا ها داغون شده

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اونا فقط تو جای خودشون نیستن اتفاقا سراسر زندگی ما حضور دارن مثل اینکه هنوز باهاشون آشنایی پیدا نکرد ...

نهههه من اصلا نمیگم دانشگاه نرو

اتفاقا حتممااا باید تا ارشد خوند

چون جایگاه اجتماعی داره

من حرفم آزاد خوندنه