2777
2789
عنوان

بیاین راجب مهمونی ‌دیشب بگم

74 بازدید | 4 پست

خانواده نامزدم ی مهمون داشتن بلاگر بود 

بعد من با اینا خیلی گرم و خودمونی بودم 

منتهی موقع رفتن این بلاگر چون غد بود بنظرم فقط دست خالی داد والا منم خدافظی گرمی کردم حتمن مگه باید روبوسی کرد؟ 

خودشم گرم بود 

بعد بنظر شما کوچیک تر که میزبانه عروس اون خانوادس 

بزور؟

فامیل خیلی با کلاس شوهرو بکشه رو بوسی کنه؟ 

من ی لحظه رفتم تو اتاق شنیدم پدر شوهرم به مادر شوهرم میگف اصلا باهاشون نگفت نخندید:////

من اینو شنیدم سرد شدم هیچی نگفتم خودمو زدم به نشنیدن

سر شام از اونا حرف زد من خیلی جدی گفتم ارع خانواده خوبی بودن من هم‌ باهاشون خیلی گرم بودم 

سریع مادر شوهرم جبهه گرفت ن تو آخریو بوس نکردی 

اصلا یادم نبود با کی رو بوسی کردم:///

اولش منم سریع واکنش نشون دادم ن کردم بعد ک یکم فکر کردم دیدم ن نکردم بعد خیلی آروم گفتم خب حالا چیشده آسمون به زمین نیومده ک ولی باهاشون خیلی گرم بودم 

ولی اونا باز هم قبول نمیکردن ک من گرم بودم😂😂

ببخشید عزیزم 

من نمی دونم رابطه شما با خانواده همسرتون چطوره ولی  این که مدام سعی داشتند کوچکترین  حرکات شما را ببینند و در حافظه ضبط کنند و بعد در موردش اظهار نظر کنند اصلا کار جالبی نیست  اونم بزرگترهای فامیل یعنی پدر شوهر و مادر شوهر 

مگر بیکارند یا فضول ؟!

زن یعنی زندگی 

ببخشید عزیزم من نمی دونم رابطه شما با خانواده همسرتون چطوره ولی این که مدام سعی داشتند کوچکترین حر ...

فقط میخان ایراد بگیرن عزیزم اونم به اسم شوخی جالبه ن؟😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.