2777
2789

پول سنگین توی یه حسابی داره بابام خودشم نمیدونه دقیق چقدره هی اضافه میشه پول اجاره مغازه ها و سود بانکی و...

و البته بابام خسیسه پول نمیده به بابام و خودشم خرج نمیکنه فقط گوشت و مرغ و خوردنی را خرج واجب میدونه بقیع خرج ها الکیه از نظرش

من همراه بانک بابام را دارم روی گوشیم خودش گفته بزار واسه کارهای بانکی چون گوشی هوشمند ندارن بابل مامانم بلد هم نیستن.

مامانم چند روز یه بار مباد میگه سه تومن ، ۵ تومن، ۱۰ تومن بریزم به کارتش اس ام اس بابا رو هم پاک کن.

عذاب وجدان دارم، از طرفی هم حق داره میخواد یه قرص ویتامین مثلا بگیره بابام نمیذاره، میخواد لباس زیر بگیره نمیزاره...

اینم بگم مامانم خیلیییی مظلومه و ۴۵ ساله با این اخلاق بابام و خیلی بدتر ساخته، تازگی که همراه بانگ بابام رو گوشی من نصب شده و فهمیده من میتونم اینکار را بکنم دیگه بیخیال نمیشه

این پول به مادرت و تو حلاله. فکر کن داذی مهریه شو قسطی پس میدی. مردی که زیاد تو حسابش پول یاشه و به زن و بچه شم خرج نکنه زود زسر سرش بلند میشه و هوس شلوار دوم میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بردار فقط در حد نیازتون 

خب بلاخره باباتم اون پولارو نمیخواد ببره تو‌ گور که وقتی پول داره باید اول خانوادش تو رفاه باشن 

مامانت حقشه 

نفقه داره بابات باید براش خرج کنه وقتی با زبون خوش خرج نمیکنه یا باید بره شکایت کنه یا هم بنظرم مشکلی نداره وقتی میدونی بابات به مشکل نمیخوره با کم شدن این مبلغ 

نه این پولا هیچی نیست در مقابل موجودی حسابش

خب پس میخواد چیکار کنه این پولارو که حتی برا خانوادش خرج نمیکنه ☹️

وقتی ماشین و خونه داره که حتی اضافه هم داره اجاره داده پس باز پس انداز به چه دردش میخوره 🤦‍♀️

نه این پولا هیچی نیست در مقابل موجودی حسابش

پس پول بردار استفاده کنید اصلا هم عذاب وجدان نگیر وقتی نیازاتون بر طرف نمیکنه هم تو هم مامانت نفقه به گردن بابات دارین حالا نمیدونم چقدر ولی وظیفشه ماهانه یه پولی برا شما بده یا خودش خرج کنه 

خب پس میخواد چیکار کنه این پولارو که حتی برا خانوادش خرج نمیکنه ☹️وقتی ماشین و خونه داره که حتی اضاف ...

نمیدونم بخدا خودمونم تو کارش موندیم تنها توجیه اینه که خسیسه‌

پارسال بخدا کولر آشپزخونه سوخته بود کل تابستون مامانم عرق می‌ریخت و میگفت یکی بخر نمیخرید دیگه ما بچه ها زنگ زدیم طرف کولر را آورد خونمون نصب کرد بابام مجبور شد کارت بکشه

پس پول بردار استفاده کنید اصلا هم عذاب وجدان نگیر وقتی نیازاتون بر طرف نمیکنه هم تو هم مامانت نفقه ب ...

من که ازدواج کردم و هیچ پولی ازش نمیگیرم هیچ وقت فقط خودش اومده بی‌خبر یکی از مغازه ها را زده بنامم اجاره اش را مستاجر میزنه به کارتم من.

واسه مامانم هم یه خونه بنامش زده ولی اجاره اش را نمیده به مامانم

من که ازدواج کردم و هیچ پولی ازش نمیگیرم هیچ وقت فقط خودش اومده بی‌خبر یکی از مغازه ها را زده بنامم ...

کاش حداقل اجاره خونه بده به مامانت 

خودت بهش بگو منطقی بگو که اجاره اون خونرو بزن به کارت مامان که دکتری جایی میخواد بره معطل نمونه