2777
2789
عنوان

ی خاستگار خوب و همه چیز تموم و خوب ولی منو نپسندیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شده ، خیلی تو ذهنم رویا ساختم ولی منو نپسندید انگار. دو سال بعد دوباره اصرار که بیایم و فلان.  اجازه دادم بیان ولی من الکی تو ذهنم گنده اش کرده بودم، این دفعه دیگه خودم نخواستم. با یکی بهتر هم نامزد کردم 

الکی تو ذهنت گنده نکن کسیو، شاید اصلا طرف معتاد بود ، شاید اصلا اخلاقش مزخرف بود. تو که چیزی نمیدونی 

لیاقتت رو نداشتن..انقد بی شخصیت بودن ک قبل اینکه ببیننت اومدن خواستگاری..دل یک دخترو شکوندن

خاهر شما چقدر مهربونی من دور شما بگردم عزیزدلممم دعام کن بزودی خدا قسمتم کنه همونی ک میخام

اون بقول شما همه چی تموم ها خوب ملاکهاشون بیشتره و دنبال دختر همه چی تموم هستن

مگ من چی کم دارم میشه درخاست بدید کلن ماجرا رو واستون توضیح بدم ک اینا چقد مشتاق بودن بیان خاستگاری

جدی میگید من خیلی صبرم کمه خدا کنه خدا زودتر دلمو اروم کنه

بله جدی پسره رفت دوست خودمو گرفت که از هر نظر پایین تره و واقعا الان خندم میگیره که  حتی برای چزوندن دوستم مادر پسره گفته بود که ما خواستگاری فلانی هم رفتیم پسرم گفته نه نمیدونم چطور تورو خواسته

حالا منم جوابم منفی بود تو خواستگاری با مادر پسره خیلی حال خوب برخورد نکردم

نه از ما میپسندن بعد میان خواستگاری، من کلا نه خودم نه خانوادم اون مدل خواستگار که تازه بخواد بیاد ببینه بپسنده راه نمیدادیم 

شما هم نگران نباش آسمون که به زمین نیومده خدا بهترشو قسمتت میکنه

فدای سرت رو عزت نفس خودت کار کن 

ما زن‌ها درونمون تغییر بدیم جهان هستی حول محور ما میچرخه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖