2777
2789
سلام گلم من چند وقته خیلی با شوهرم دعوا داریم میخوام ببینم چی میشه ازهم جدا میشیم یا نه شوهرم منو دو ...

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشه

جدایی نداری

دوستت داره اخلاقش تنده

خیانت ام نداری

مشاوره بری خوبه حتما 

واسه کارت اجازه میده وای سخت

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشهجدایی نداریدوستت داره اخلاقش تندهخیانت ام نداریمشاوره بری خوبه ح ...

منم میگی 

حسش چیه ؟ بیشتر میشه ؟

کی میبینمش؟ 

بدجنس ‌وخطرناکه؟

منو فقط برای استفاده می‌خواد وحسی نداره؟ 

دخترای دورش چطورین ؟ من بنظرش چجوریم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت با شوهرت تا ۴وعده دیگه حل میشهجدایی نداریدوستت داره اخلاقش تندهخیانت ام نداریمشاوره بری خوبه ح ...

@آنلی9514‍ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

عزیزم منم اصلا حالم خوب نیس،زندگیم چطوری میشه ب ارامش میرسم؟ازدواج خوب دارم؟چ مدت دیگ خیلی داغون شدخ

خیلی شلوغ شد

بچه ها اونایی که واجبه بیان درخواست بدن

حال روحی خودم خیلی خوب نیست واقعا واسم دعا کنید

سعی میکنم واجب ها رو جواب بدم

دعا کنید واسم مشکلم حل شه💖🌸

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

مآه تولد یا اول اسم یا خصوصیات میگی

فرزین یا طاها

مادر میشم

ازدواج دارم