2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم با چند تا از دوستام اوردمش گفتم خکه من خیی دوست دارم خندید گفت که منم دوست دارم و اینا بعد احساسی نه در حد دو ثانیه بغم کرد بعد گفت که یه تایمی خخیلییییییییییییی روت کراششش بودم و از این حرفا منم میدونستم وی نه خیی زیاد بعد رفتم پیش دوستام فتم شمارتو به دوستم بده بعد از دور دیدم صورتشو چنگ میزنه زیر چشمی با دوستاش نگاهم میکنه بعد اخر که داشتیم میرفتیم داششتم میرفتم گفتم خدفط گفت که فلانی رو ندیدی و اینا بعد گفتم کجاست خدافظی کردم حسش چیه؟

من به دوستم یک شرطی رو باختم اونم گفت برم به فانی اعتراف بکنم اونم فکر میکنه من ازش بدم میاد ولی از ...

چرا من نفهمیدم😅😅اون کسی که بهش اعتراف کردی چی شده

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

هستی الان بگم

اره بگو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من به دوستم یک شرطی رو باختم اونم گفت باید بهم گوش کنی تا چند روز گفت که به فلانی اعتراف بکنم اونم فکر میکنه من ازش بدم میاد ولی از تقریبا اذر خیلی دوست داشتم فلانی رو