2777
2789

من  ی دختر میخوام تا جای دخترم پر شه برام دعا کنید

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به نظرم یک بچه خودخواهی پدرمادر هست فقط خواستن حس پدرمادر بودن رو تجربه کنن بعد دیگه حس و آینده بچه مهم نیست

یا هیچی یا دوتا

بیشتر از دوتا هم اگه کسی تونست بیاره اگه مادی معنوی اوکی بود

❤Che khobe ke daramet

به شدت موافق تک فرزندیم 

هم‌ ترببتی و مالی و آموزشی 

هم اینکه وقتی برای علایق خودم و همسرم باقی بمونه

منم یک بار به دنیا اومدم قرار نیست فقط بچه داری کنم و حرص بخورم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

وضعیت واقعا افتضاحه

و پدری و مادری که بخوان بچه داشته باشن صب تا شب باید در حال بدو بدو باشن ، هیچی از اون بوه و بزرگ شدنش نفهمن چون همش دغدغه‌ی خرج و مخارجش رو دارن و از لحاظ روحی و جسمی هم قطعا با این بدو بدو ها ضعیف و بیمار میشن.

مگه اینکه از لحاظ مالی و روحی واقعا غنی باشن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من!!!!

دومی رو باردارم 

بعدی ها هم باید ببینم شرایط خودم چطور خواهد بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چون واقعا بده هم برا بچه هم برا پدرمادرولی وقتی بچه کوچیکه کسی متوجه نمیشه بعدش که بزرگ شد میفهمن

خکدت چند تا داری الان بیار یکی فعلا تا ببینم دومی رو کی میاری