2777
2789
عنوان

بارداري ناخواسته

97 بازدید | 13 پست

قبلا دكتر رفته بودم گفته بود نميتوني به اين راحتيا باردار بشي 

بايد قرص بخوري ماهم اصلا شرايط بچه دار شدن نداريم تازه چهار ماهه عروسي كرديم 

كلي قسط و وام داريم 

من اصلا امادگيشو نداشتم😭😭😭😭😭 هنوز ازمايش ندادم اما تست زدم و مثبت شده ممكنه كاذب باشه؟ فردا ميخوام برم براي ازمايش 

چنتا مارک مختلف بزن اما اگه جلوگیری نداشتی احتمالش هست دیگه برو ازمایش تا خیالت راحت شه

مسافرت بودم هنوز امروز برميگرديم خونه، فقط ي تست زدم اما پريودم عقب افتاده ١٢ روزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باید مراقبت میکردی معمولا منفی کاذب داریم اما مثبت کاذب خیلی کم پیش میاد اما برای اطمینان بیشتر ...

نميدونستم اصلا شوهرمم ميگفت تو باردار نميشي نترس 

اما حالا چي😭

سلام عزیزم خوبی؟راستش احتمال خطا هست ولی احتمال زیاد نتیجه درسته گلم ببین نفسم ازجای گرم درنمیاد منم پسرمو دقیقا تو شرایطی که توش هستی باردارشدم تازه عروسی کرده بودیم ویه عالمه مشکلات وکمبود بود ولی عزیرم ببین خودت داری میگی که دکتر گفتا بوده برای بارداری باید قرص بخوری الان که خدا خودش اراده کرده وبهت لطف کرده این لطف رو پس نزن که خدای نکرده بعدا وقتی که خودت میخوای باید یه عالمه هرج دوا ودکتر کنی باورکن مشکلات همیشه هست وتمومی نداره ولی بچت رو با تمام جون ودل نگهش دار خدا خودش همه چی رو درست میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

سلام عزیزم خوبی؟راستش احتمال خطا هست ولی احتمال زیاد نتیجه درسته گلم ببین نفسم ازجای گرم درنمیاد منم ...

واقعا نميدونم چيكار كنم خيلي ناراحتم همسرمم اولش يكم شوك بود نفهميدم خوشحاله يا ناراحت  اما الان ساكته چيزي نميگه چون ميبينه من گريه ميكنم همش

پس مستقیم برو ازمایش بده اگه از استرسم عقب افتاده باش جواب منفیو ببینی زود پریود میشی

ميخوام همينكارو كنم شانس بدمون ماشينمون تو جاده خراب شده ي روز علاف شديم براي همين من نتونستم برم ازمايش

نميدونستم اصلا شوهرمم ميگفت تو باردار نميشي نترس اما حالا چي😭

حالا هیچی 

سخته اما باید بپذیری و پر قدرت جلو بری

خواست خدا در این بوده

خیلیا میخوان و هزار جور روش رو امتحان میکنن و نمیشه پس خدا رو شکر کن و به خدا بگو خودت کردی خودت هم تا آخرش باهام باش منم کم نمیذارم برای بنده ای که به من سپردی توکل به خدا

واقعا نميدونم چيكار كنم خيلي ناراحتم همسرمم اولش يكم شوك بود نفهميدم خوشحاله يا ناراحت اما الان ساك ...

برا چی ناراحتی برو خداروشکر کن بچه نعمته 

به شرایطم توجه نکن 

بچه ام بنده خداست وخدا حواسش بهش هست

حالا هیچی سخته اما باید بپذیری و پر قدرت جلو بریخواست خدا در این بودهخیلیا میخوان و هزار جور روش رو ...

از همين ميترسم ديگ اخه كاش حداقل يكي دو سال ديگ اين اتفاق ميفتاد الان فقط اميدم اينه ك دروغ باشه 

واقعا نميدونم چيكار كنم خيلي ناراحتم همسرمم اولش يكم شوك بود نفهميدم خوشحاله يا ناراحت اما الان ساك ...

حتما خوشحاله ولی الان چون هنوز ازمایش ندادین نمیدونه دقیقا چه واکنشی نشون بده وقتی نتیجه ازمایش مثبت شد اونوقت می بینید که چجور خوشحالی میکنه بهتون تبربک میگم قدمش پرخیر وبرکت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️