2777
2789
شما کلا تبعیض جنسیت یا.برعکسش برابری حقوق زن ومردو با اخلاط دو جنس اشتباه گرفتی.قرار نیست یه خانوم ب ...

دستشویی فرق داره، شما تبادل نظر با دستشویی یکی میکنی؟ 

نميدونم بعضيا چی گيرشون مياد دوست دارن همیشه تفکیک جنسیت  کنن

اشتباه متوجه شدی کسی دنبال تفکیک جنسیت نیست حداقل برای من یکی اینطور تیست چون جایی زندگی میکنم که توش تفکیک جنسیت معنی نداره  علت مخالفتم امثال همون عمویی 43 ساله تو کاربری زن با تیکر بارداریه که جرات نداره مرد باشه بعدشم از کجا معلوم تو خودت همون نباشی ؟تا دیدی قطع شدی با کاربری دومت نیومدی ؟سرکار گذاشتن با همچین سوال چرتی ؟ 

زشششته یه مرد قاطی زن ها بچرخه تو کشورهای دیگه مردها به حریم زن ها احترام میزارن متاسفانه اینجا از این خبرها نیست تا حرفی زده بشه تو حاشیه میرن اصل حرف و ول میکنن و مثلا فاز روشنفکری و لفظ قلم حرف زدن میکنن کم ندیدم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم میخوای بری خواستگاری! که اومدی اینجا

آخه با تفکیک جنسیتی مشکل داره.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اشتباه متوجه شدی کسی دنبال تفکیک جنسیت نیست حداقل برای من یکی اینطور تیست چون جایی زندگی میکنم که تو ...

شما آزاد هستی باهاشون هم کلام نشی و حق سوال و جواب راجع به عضویت آقايون نداری 

دستشویی فرق داره، شما تبادل نظر با دستشویی یکی میکنی؟ 

شما که فرق مثال ساده رو نمیفهمی چی بهت بگم.شما که متوجه نمیشی برابری حقوق ربطی به رعایت نکردن حد وحریم شخصی یکنفر نداره چی بهت بگم.از چیزایی صحبت کن که بتونی به وقتش ازش دفاع کنی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

خوب و بد بودن صرفا ب جنسیت برنمیگرده ، گل بی عیب خداس.

من خودم از مردای چشم چرون و هیز

نمک نشناس

خسیس

بچه ننه و وابسته

اینایی که با هر خانومی گرم میگیرن و میگن دلمون صافه منظوری نداریم

و الخصوص پسرای دختر نما😷 بدم میاد.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
هدفم  از سوال اینه که خانما رو بشناسم و بفهمم از چه رفتاری بدشون میاد

از خودخواهیاشون ،از تنبل بودنشون ،هر کی ی خصوصیتی داره ک ممکنه طرف مقابلش خوشش نیاد، ولی فک کنم این دو ویژگی تو اکثر مردا مشترکه

شما که فرق مثال ساده رو نمیفهمی چی بهت بگم.شما که متوجه نمیشی برابری حقوق ربطی به رعایت نکردن حد وحر ...

شما که نمیفهمی دوتا انسان سوای جنسیت میتونن تبادل نظر کنن حرفی نميشه بهت زد 

استارتر جنسیت شو پنهون نکرده که مستلزم توهین باشه... همه مینالن با وجود مردا تو سایت مخالفن ولی نمید ...

نظر منم تاحدودی باشما یکیه.بین مردهای بی ادب که به خانوما توهین مبکنن واقایونی که پنهان نمیکنن جنسیتشون و مودبانه وارد بحث میشن باید فرق وجود داشته باشه.بعضی خانوما نمیدونم چرا انقد دنبال الفاظ خاله زنک و....هستن.اگه انقد حضورشون ازار دهندست بامدیر سایت مطرح کنید ولی اجازه ی اهانت ندارید

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
اشتباه متوجه شدی کسی دنبال تفکیک جنسیت نیست حداقل برای من یکی اینطور تیست چون جایی زندگی میکنم که تو ...

بیا بریم.یا منو ببر.بدم میاد یکی یه بحثی رو باز میکنه اما ظرفیت شنیدن هر بازخوردی رو نداره.😡

شما آزاد هستی باهاشون هم کلام نشی و حق سوال و جواب راجع به عضویت آقايون نداری  

اخ اخ ببخشید که علم غیب ندارم که تشخیص بدم طرف زنه اما در اصل مرده رفتم باهاش هم کلام شدم . شما برای من نمیتونی تعیین کنی حق چی دارم و ندارم که در موردش حرف بزنم  برای کسی تعیین تکلیف نکردم بیاد اینحا یا نیاد حداقل عرضه داشته باشن احترام بزارن مثل خاله زنک ها تو هر تامیک زنانه با مسایل خاص سر و کلشون پیدا نشه اگه بلد بودن درست استفاده کنن کسی اعتراض نمیکرد متاسفانه ظرفیت بین خانم ها بودنو ندارن تاپیک های سرکاری تاپیک های ج ن س ی کاربری زنی که مرده با تیکر بارداری 😂خنده داره .

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من خصوصیات بد شوهر خودمو میگم

خیلی زود عصبی میشه

نمیشه ازش انتقاد کرد

هر بار بحثمون میشه فکر میکنه من مقصرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اهان زنها از مرد خسیس بیزارن مرد باید لارج باشه باید تعطیلات باهاش بره خرید کافی شاپ بیرون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما که نمیفهمی دوتا انسان سوای جنسیت میتونن تبادل نظر کنن حرفی نميشه بهت زد 

شما که حالیت نمیشه من چی میگم.چشماتم ماشالا گویا ضعیفه.پست بقیه رو نمیتونی بخونی.احتمالا با قلم نامرئی نوشتم چرا تبادل نظر میکنی اما خودم خبر ندارم

نظر منم تاحدودی باشما یکیه.بین مردهای بی ادب که به خانوما توهین مبکنن واقایونی که پنهان نمیکنن جنسیت ...

دقیقاااا ، اینکه باشن تو سایت یانه دست ما نیس ولی اینکه تو تاپیک شون بریم یانریم کلکل بکنیم یا نکنیم دست خودمونه.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻