2777
2789

هربار پیام گذاشتم کسی جواب نداد 

من بی تجربه ام کسی نیست کمک کنه 

از 12ونیم دیشب بیدارم با بچه ام 6ماه و 9روزش هست 

تا می‌خوابه با جیغ بیدار میشه جیغ میزنه 

حتی پاراکید دادم 

ماساژ لثه دادم 

هیچی به هیچی 

چرا در نمیاد لعنتی چیکار کنم

مولتی ویتامین بدم سریع تر در میاد؟ 

الانم فقط گریه میکنه که بغلم کن

منم توان ندارم دیگه 

خواب بچه های شما هم اینجوری شد؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هر گریه تو 6 ماه که دندان نیست. اول اینکه با اینکه مولتی ویتامین میدی اما آد هم بده چون شاید ویتامین دی پایین باشه دندان در نیاز زود دوم اینکه تو این سن بچه ها زود عفونت گوش میانی میکنن ببر یه داخلی گوش و ببینه فک کنم شنوایی سنجی هم داشته باشه 6 ماهگی چون دختر من عفونت گوش داشت تب نمی‌کرد فقط گریه و جیغ از خواب می‌پرید. اگه هیچی نیست ببرش حمام گرم آوردیش  با روغن ماساژ بده یه دونه لباسم بیشتر تنش نکن کلافه میشه ماساژ بچه هارپ آروم میکنه

عزیزم ی دکترببرش فکرنکنم واسه دندونش باشه،پسرمن اولین دندونش یکسال ونیم درآورد طفلی خیلی اذیت شد

عزیزم پسر شما یه کم دیر در آورد دکتر بردم دندون هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
آخه هر گریه تو 6 ماه که دندان نیست. اول اینکه با اینکه مولتی ویتامین میدی اما آد هم بده چون شاید ویت ...

بردم گفتن دندان هست 

ولی ویتامین دی احتمال میدم کم باشه 

چون اد رو همش تف می‌کرد بیرون با زور میدادم 

رفلاکس نداشته؟چیز جدید ندادی بخوره؟من این تجربه رو داشتم ولی ربطی به دندون نداشت رفلاکس بود

دیگه مغزم نمی‌کشه بخدا خوب بود همه چیز تا اینکه دندون شروع شد 

بردم گفتن دندان هست ولی ویتامین دی احتمال میدم کم باشه چون اد رو همش تف می‌کرد بیرون با زور میدادم

دندان 1هفته ای در میاد اصلا طول نمی‌کشه کلا. 3 4 روز اذیت.  آب دهان میاد طبیعیه تو سنش ربطی به دندان نداره تا چند ماه اینجوریه اما بی قراری علت زیاد داره احتمالا کودک شما رفلاکس ذلشته و هنوز ذاره

[QUOTE=377685421]آخه هر گریه تو 6 ماه که دندان نیست. اول اینکه با اینکه مولتی ویتامین میدی اما آد هم بده چون شاید ویت ...[/QUOTE میگن ویتامین دی 1000بگیر هفته دوبار بده 

بدم بنظرت 

قطره باید بدی آد. خودتم ویتامین دی مصرف کن .ازین به بعد بیشتر غذا بده شیر شبم قطع کن چون 6ماهشه

چجوری قطع کنم آخه شیر خشکی هست میخوره باسه اد رو میدم