2777
2789
عنوان

بی بی چک.لطفا بیاید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 36 پست
عزیزم منم امروز موعدم بوده و همه بی یی هام منفیییییی،شنبه میرم آزمایش میدم،اصلا به بی بی اعتماد نکن، ...

من یکساله منتظرم.هرماه هم منفی میشه😢

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=52509490]مارک مدیکور و لاوین رز که هردوتا هم منفی بودن[/QUOT  تا بحال بی بی مدیکور تو د ...

جواب منم میدین

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
[QUOTE=52509490]مارک مدیکور و لاوین رز که هردوتا هم منفی بودن[/QUOT  تا بحال بی بی مدیکور تو د ...

یعنی روز موعد زدم منفی بوده امیدی ب بارداری نیست😞

روز موعد پری خوب بوده اگه بود نشون میداد مدیکور.بعدی رو ۳ روز بعد تست کنید منفی بود منتظر پریودی باش ...

ممنونم دوست عزیز

روز موعد پری منفی باشه .۱۰ روز بعد مثبت?

نه دهروز بعد از نیومدنش منفی باشه چند روز بعدش مثبت

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
صبر کن پریود نشدی برو آز بده...یعنی من اگه حامله باشم  هفته ی دیگه 4 تا بی بی چک میخرم هر چهارت ...

دقیقا مث من😌

نه دهروز بعد از نیومدنش منفی باشه چند روز بعدش مثبت

یسری موارد نادر دیده شده.اما ۱۰ روز بعدش راحت باید نشون بده.ازمایش دادید?بی بی بزارید دو خط پررنگ میشه ۱۰ روز بعد