2777
2789
عنوان

دیشب خوابم نبرد

111 بازدید | 5 پست

بچه ها شمام مثل منید؟ من دو تومن به کسی بدهکارم، دیروز پا شد اومد در خونه مون حتی، دیشب از نگرانی خوابم نبرد، من مدتهاست این دو تومنو بدهکارم، ولی نداشتم بدم اصلا، قبلش به یکی دیگه بدهکار بودم، ولی از ایشون قرض کردم دادم به نفر قبلی، خیلی درمونده شدم احساس میکنم از دیشب تا حالا شکسته تر شدم 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
الهیی. بمیرم براتبمیره پدربی پولی..

آره😭😭 خیلی تحت فشارم، دیشب آرزو میکردم کاش وجود نداشتم😭

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بغلم🫂غصه نخور خدابزرگه اوضاع همینطوری ک نمیمونه بیشتریامون همینیمسرکار نمیری؟

آره ولی این قدر بدهی داریم و شرایط سخته، خودت میدونی گرونیه و یه سرمابخوریم دکتر بریم کلی خرج بدمیداره...

آره ولی این قدر بدهی داریم و شرایط سخته، خودت میدونی گرونیه و یه سرمابخوریم دکتر بریم کلی خرج بدمیدا ...

اره میدونم مام تو سختیم کاش خدا بیشتر نگامون کنه

قوی باش شرایط همیشه اینجوری نیس درست میشه!