2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه حتما بگیذ البته برا مردا کاذب میزنه حتما اگ خانمی سه دوز واگسن ۹ ظرفیتی بزن بعد رابطه داشته با ...

چیو بگم من ندارم این مشکلو ولی شک دارم منظورم اینه اگه کسی داشته باشه علائمش چیه 

کل آزمایش های std رو بگیرید از طرف قبل ازدواج

بالاخره بحث یه عمر زندگی مشترک و تعهده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کل آزمایش های std رو بگیرید از طرف قبل ازدواجبالاخره بحث یه عمر زندگی مشترک و تعهده

من به خودم شک دارم میترسم خدایی نکرده داشته باشم آبروم بره علائم اینا ندارم اصلا 

من به خودم شک دارم میترسم خدایی نکرده داشته باشم آبروم بره علائم اینا ندارم اصلا

خب بده تستاشو

جفتتون std بدین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برای آزمایش ازدواج واجب که نیست اما خودت میتونی آزمایش بدی و از طرف مقابل هم آزمایش بخوایی.‌ هر دو تاتون هم واکسنش رو بزنین. 

اگه به هر طریقی مبتلا بشین از دو هفته تا دو سال شنیدم طول می‌کشه خودشو‌ نشون بده اگه از نوع کم خطر باشه نوع پر خطر هم نهفته میمونه و خودشو نشون نمی‌ده مگر با آزمایش متوجه بشی. 

میدونین چیا هست تو آزمایش؟

قبل از عقد محضری، تمامی زوج‌ها باید آزمایش ازدواج را انجام دهند. این آزمایش‌ها شامل، آزمایش ادرار برای تشخیص اعتیاد و آزمایش خون برای تشخیص بیماری تالاسمی و سیفلیس است. تست اعتیاد ازدواج هم برای خانم و هم برای آقا الزامی است؛ درحالی‌که آزمایش خون را فقط آقایان باید انجام دهند. درصورتی‌که جواب آزمایش تالاسمی آقا دچار مشکل باشد، خانم نیز باید آزمایش خون دهد.

سایر آزمایش‌های ازدواج، از قبیل آزمایش بیماری‌های مقاربتی، ایدز، هپاتیت، ژنتیک و تست باروری، اختیاری هستند و با درخواست فرد انجام می‌شود. مدارک لازم برای آزمایش ازدواج، برگه معرفی‌نامه محضر، شناسنامه، کارت ملی و عکس زوجین است. مدت‌زمان جواب آزمایش ازدواج نیز حداکثر سه روز کاری است و برای انجام آن نیازی به ناشتا بودن هم ندارید.

💚🌱